¨ΞΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ¨ Ο ΠΡΩΗΝ…..

Σκότωσε με άγριο τρόπο την πρώην σύζυγο του

20760613

Στο Μπόντρουμ του νομού Μούγλων, ο Τσετίν Ι. σκότωσε με ανατριχιαστικό τρόπο την πρώην σύζυγο του που είχε πάει στο σπίτι του για να τα βρούνε. Ο Τσετίν Ι. αναφέρεται πως όταν η πρώην σύζυγος του η Μουαζέζ Μουτλού δεν δέχτηκε την πρόταση του να τα ξαναβρούν, αυτός την σκότωσε μαχαιρώνοντας την πολλές φορές – και στο σεξουαλικό της όργανο- και μετά παραδόθηκε στην αστυνομία.

Η 32 ετών Μουαζέζ Μουτλού που ζούσε στο Ντένιζλι μαζί με την 12χρονη κόρη της Πετέκ Ι. , μετακόμισε στο Μπόντρουμ καθώς ο πρώην άντρας της από τον οποίο είχε χωρίσει πριν από 9 χρόνια την ενοχλούσε. Η Μουτλού άφησε την κόρη της στην γιαγιά στο Ντένιζλι και ήρθε στο Μπόντρουμ και άρχισε να δουλεύει σε ένα ξενοδοχείο που είχε βρει δουλειά. Ο πρώην σύζυγος της που έμαθε πως ήρθε στο Μπόντρουμ, επικοινώνησε μαζί της και της είπε πως θέλει να μιλήσουν. Γύρω στις 22.00 ο Τσετίν Ι. έφτασε στο σπίτι στην οδό Γκαραχασάν 1514 και της πρότεινε να τα ξαναβρούνε. Όταν η πρόταση του απορρίφθηκε, αναφέρεται πως την πήγε στην κρεβατοκάμαρα, την γύμνωσε και την χτύπησε. Ακολούθως πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι που της το έμπηξε περίπου 30 φορές, στην καρδιά, στο στήθος, στην κοιλιά, στο λαιμό και στο σεξουαλικό της όργανο.

Όταν η Μουαζέζ Μουτλού έμεινε ακίνητη,, ο Τσετίν Ι. έφυγε και πήγε σε Α.Τ. που ήταν στα 200 μέτρα από το σπίτι, και δήλωσε πως ¨Σκότωσα την γυναίκα μου, της έπρεπε, συλλάβετε με¨. Ο Τσετίν Ι. συνελήφθη, ενώ μονάδες που μετέβησαν στο σπίτι διαπίστωσαν πως η Μουτλού είχε πεθάνει.

………….

Εφ. Χουριέτ 11/7/2013