¨ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ¨!

Περίεργο σχόλιο στο TRT : Οι έγκυες δεν πρέπει να γυρνάν στον δρόμο

fft64_mf1562838

Ο διανοητής του μυστικισμού Ομέρ Τουγρούλ Ιναντσέρ καλεσμένος όντας σε πρόγραμμα ιφτάρ του TRT, προκάλεσε έκπληξη με τα σχόλια του για τις έγκυες γυναίκες.

Ο δικηγόρος και διανοητής του μυστικισμού Ομέρ Τουγρούλ Ιναντσέρ μετείχε στην εκπομπή ¨Χαρά Ραμαζανιού¨ που μεταδίδεται την ώρα του ιφτάρ. Ο Ιναντσέρ σχολιάζοντας τους μύθους γύρω από τον σεΐχη Βεφά, έκανε σκληρά σχόλια για τις εγκύους προκαλώντας έκπληξη.

¨Αυτό λέγεται αγένεια¨

Ο Ιναντσέρ περιγράφοντας μια ιστορία για μια βούκα-αμαρτία της γυναίκας του σεΐχη Βεφά, όταν ήρθε το θέμα στην εγκυμοσύνη, έκανε περίεργα σχόλια. Ο Ιναντσέρ ανέφερε πως πρέπει να περιορίζεται η κοινωνική ζωή των εγκύων γυναικών και χαρακτήρισε ως ¨αγένεια¨ την συμμετοχή των εγκύων γυναικών σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Να ένα τμήμα των δηλώσεων του Ιναντσέρ :

¨ Αποτελεί παράβαση των καλών μας τρόπων να επιδεικνύουμε την εγκυμοσύνη. Με μια τέτοια γυναίκα δεν γίνεται βόλτα στον δρόμο. Καταρχήν είναι αντιαισθητικό. Ε, μετά από 7-8 μήνες ας ανεβεί στο αυτοκίνητο να κάνει λίγη βόλτα, να πάρει αέρα. Ενώ τώρα συνάμενες-κουνάμενες βγαίνουν και στην τηλεόραση. Ντροπή , είναι ντροπή. Αυτό δεν λέγεται ρεαλισμός. Αυτό λέγεται αγένεια¨

 Εφ. Ραντικάλ 25/7/2013