ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB

Μια σημαντική επίσκεψη στα γραφεία του DEB

137303736298399

Στις 4 Ιουλίου ο συντονιστής του ¨Καραβανιού της Αφθονίας¨ βοηθός κοσμήτορα Δρ. Μουσταφά Χατιπλέρ, ο πρύτανης του πανεπιστημίου Κιρκλαρελί Μουσταφά Αϊκάτς, ο βοηθός κοσμήτορα Δρ. Τζεγκίζ Τζεϊλάν και ο Διευθυντής του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων Μουσάμπ Κουρού, επισκέφτηκαν το αρχηγείο του DEB.

Tους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του DEB-Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, ο υπεύθυνος των γραφείων Κομοτηνής Χασάν Χασάν, και το μέλος του Δ.Σ. του κόμματος Ικμπάλ Καρασαλίχ Οσμάν.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ενημέρωσε τους καλεσμένους για τις εργασίες του κόμματος DEB. Δήλωσε πως με την διαδικασία ανασύστασης του DEB που άρχισε το 2010, έχει καλυφθεί σημαντική απόσταση στην αναδιοργάνωση του, μετέχει πλέον σε κοινές εργασίες με διεθνείς φορείς και ότι με αυτό τον τρόπο μεταφέρει τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης σε διεθνή επίπεδα.

Η συνάντηση εστιάστηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δυτικοθρακιώτες φοιτητές με την είσοδο τους στο πανεπιστήμιο.

Στο τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς χάρισε από μια πλακέτα του κόμματος DEB στον πρύτανη Μουσταφά Αϊκάτς και στον συντονιστή του ¨Καραβανιού της Αφθονίας¨ τον Μουσταφά Χατιπλέρ.

DSC_0013_1

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 5/7/2013

Σχ : Μα τι ωραία δουλειά αυτή ! Πρόεδρος κόμματος ! Πρόεδρε φτου να μην σε βασκάνουμε ! Ταξιδάκια, δεξιώσεις, συναντήσεις με αξιωματούχους, ΖΩΑΡΑ !  Να είναι καλά ο πολυχρονεμένος Νταβούτογλου !

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone