ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ CASTROL ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Θα κάνει λάδι για όλο τον κόσμο 

20795524

O γίγαντας στα ορυκτέλαια η Castrol με επενδύσεις 150 εκ. $ σε 12 χρόνια κάνει την Τουρκία βασικό κέντρο παραγωγής. Η εταιρία που ανέβασε σε 8 τις συνδεόμενες με την Τουρκία χώρες, στις εξαγωγές της μετά από την Ρωσία και την Ελλάδα προσθέτει τώρα Κίνα, Ινδία και Β. Αφρική.

Ο γίγαντας των ορυκτέλαιων η Castrol που γιορτάζει τα 60 της χρόνια στην Τουρκία, στα πλαίσια των παγκόσμιων σχεδίων της, μετά από τις αγορές του Αζερμπαϊτζάν, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν, Γεωργίας Τουρκμενιστάν και KKTC, έδωσε στην Τουρκία και την ευθύνη για τις αγορές του Καζακιστάν και του Κιργιζιστάν. Έτσι ανέβηκαν σε 8 οι χώρες που συνδέει η Castrol Με την Τουρκία.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

O Kερίμ Κερμέν-διευθυντής της Castrol-Τουρκίας και Κασπίας ανέφερε πως αισθάνεται υπερηφάνεια και ενθουσιασμό για τα νέα του καθήκοντα και δήλωσε : ¨Η Castrol συνεχίζει επί 60 χρόνια τις δραστηριότητες της στην Τουρκία, ενώ επί 50 χρόνια παράγει σε αυτήν. Πέρσι εντός του κόσμου της Castrol, τους αφήσαμε όλους πίσω και σαν ταχύτητα ανάπτυξης και σαν ποσοστά κέρδους. Αυτό αποτέλεσε μια προωθητική δύναμη για αυτά τα πολύτιμα βήματα και τις νέες αρμοδιότητες¨. Ο Κερμέν εστίασε στο ότι η Castrol τα τελευταία 12 χρόνια έκανε επένδυση 150 εκ.$ στην Τουρκία και συνέχισε λέγοντας : ¨Μια από τις πλέον προηγμένες εγκαταστάσεις της Castrol στον κόσμο είναι η βιομηχανία μας στο Γκεμλίκ της Προύσας, η οποία και παράγει το 85% των λιπαντικών που πουλάμε στην εσωτερική αγορά. Στο μεταξύ άρχισαν να δυναμώνουν και οι εξαγωγές. Πέρα από τις χώρες της περιοχής μας, φέτος αρχίσαμε να εξάγουμε σε Ρωσία και Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε για να εξάγουμε σε Κίνα, Ινδία και Β. Αφρική. Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις μας στο Γκεμλίκ με την δυνατότητα των 150. εκ. λίτρων, είναι επαρκείς για τις νέες αγορές των εξαγωγών και για την γοργά υποθέτουμε αναπτυσσόμενη Τουρκία των επομένων 10 ετών.

…………….

Εφ. Χουριέτ 15/7/2013

Σχ : Οπότε το συμπέρασμα είναι σαφές για τους Έλληνες : Ποτέ πια Castrol !