ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΔΑ

Eνθουσιασμός στο φεστιβάλ του Άρδα

thumbl_500x335 (1)Ενθουσιασμός και χαρά υπήρχε στο φεστιβάλ του Άρδα που οργανώνεται στο χωριό Καστανιές του ν. Έβρου. Ο ανταγωνισμός μεταξύ Τούρκων, Ελληνων και Βουλγάρων παλαιστών στο φεστιβάλ του Άρδα-2013 ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο τους ανέμους φιλίας.

Στο φεστιβάλ που άρχισε χτες και θα διαρκέσει μέχρι τις 28/7, περιλαμβάνει αγώνες πάλης με λάδι, επιδείξεις παραδοσιακών χορών, off road, συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, επιδείξεις χορού αι μουσικής μέχρι το πρωί στην αμμουδιά του ποταμού Άρδα, μπιτς βόλεϊ και πολλές αθλητικές εκδηλώσεις.

Στο φεστιβάλ μετέχει και ο δήμος Αδριανούπολης

Στους προκριματικούς αγώνες πάλης με λάδι του φεστιβάλ Άρδα 2013 όπου μετείχαν Βούλγαροι, Έλληνες και Τούρκοι παλαιστές, οι Τούρκοι επικράτησαν των αντιπάλων τους. Μετείχαν στην πάλη αυτή και παλαιστές από τον δήμο Αδριανούπολης, ενώ σήμερα θα ανοίξει και σταντ του δήμου Αδριανούπολης.

Στο φεστιβάλ αυτό που θα διαρκέσει ως τις 28/7, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που επιδείχτηκε για την παραλία στην όχθη του Άρδα. . Κόσμος από πολλά μέρη λιαζόταν σαν να ήταν θάλασσας, ενώ στην άκρη του ποταμού έζησαν τον ενθουσιασμό από την μουσική.

Εφ. Μπιρλίκ  26/7/2013