ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Διαμαρτυρία σαν επίθεση στο προξενείο της T.C. στην Κομοτηνή

Ομάδα περίπου 40 ατόμων του αναρχικού χώρου, οργάνωσαν μια διαμαρτυρία στο προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, που έμοιαζε με επίθεση.

Τα άτομα με μάσκας στο πρόσωπο και άλλοι με κράνη στο κεφάλι, ξαφνικά ήρθαν μέχρι το προξενείο, άνοιξαν ένα πανό, φώναξαν συνθήματα και σκόρπισαν μπροστά στο προξενείο και στους δρόμους μπροσούρες που έγραφαν σε ελληνικά και τουρκικά ¨Αλληλεγγύη στον τουρκικό λαό¨.

Ο σκοπός που βρισκόταν μπροστά στο προξενείο φέρθηκε γρήγορα και καλώντας σε βοήθεια, ήρθαν άλλες αστυνομικές ομάδες, που απέτρεψαν τα περαιτέρω γεγονότα και απομάκρυναν την ομάδα από το προξενείο. Ο πρόξενος Οσμάν Ιλχάν Σενέρ απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας Μπιρλίκ ανέφερε : ¨Ομάδα περίπου 40 ατόμων με μάσκες στο πρόσωπο έφτασαν μπροστά στο προξενείο μας και άνοιξαν ένα πανό. Αλλά με την ψύχραιμη και πετυχημένη επέμβαση της ελληνικής αστυνομίας οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν από το προξενείο μας. Μεταφέρω τις ευχαριστίες μου στην ελληνική αστυνομία που με την πετυχημένη επέμβαση της δεν επέτρεψε περαιτέρω ταραχή¨.

Εφ. Μπιρλίκ 7/6/2013

Σχ : Αλήθεια τη φωτογραφία από το συμβάν που την βρήκε η εφημερίδα Μπιρλίκ ; Διότι όπως φαίνεται είναι τραβηγμένη μέσα από το προξενείο…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone