ΣΠΟΡΕΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ

Όποιος ψάχνει για προβοκάτορα ας κοιτάξει εδώ

Τον αρθρογράφο της ιστοσελίδας habervaktim.com Μουσταφά Ντουρντού που βγαίνει και κατηγορεί πως η νεολαία -που για να ακουστεί η φωνή της βγήκε στους δρόμους , και για να αποφύγει την αστυνομική βία και να περιθάλψει τις πληγές της πήγε σε τζαμί- έκανε εκεί ¨ομαδικό σεξ¨, τον λέω μόνο προβοκάτορα από ευγένεια.

Ο αρθρογράφος της ιστοσελίδας habervaktim.com Μουσταφά Ντουρντού έγραψε άρθρο με τίτλο ¨Αυτά είναι παιδιά της CIA¨.

Αυτοί οι οποίοι ψάχνουν ενδελεχώς τις τελευταίες μέρες να βρούνε προβοκάτορες και ακραία στοιχεία δεν χρειάζεται να ψάχνουν άλλο. Ο κύριος αυτός ακόμη και αν έβγαινε με ταμπέλα από νέον ¨είμαι προβοκάτορας¨ στην πλατεία Ταξίμ, λιγότερο θα φαινόταν.

 

Από όπου και αν πιάσετε το άρθρο του Μουσταφά Nτουρντού, από την αρχή ως το τέλος και από την κορυφή ως τα νύχια, υπηρετεί την οργή, το μίσος και την έχθρα. Εντέλει διαστρεβλώνοντας τα γενόμενα προσφεύγει σε παραπληροφόρηση.

…………………

Ο Ντουρντού στο άρθρο του γράφει πως ¨το 0,1% της Τουρκίας συγκεντρώθηκαν για να ανατρέψουν και να εκδικηθούν το ΑΚΡ¨. Η υποτίμηση των μαζών δεν είναι από το ότι δεν καταλαβαίνει αλλά από την οργή και το μίσος του.

38 άτομα συνελήφθησαν χτες με κατηγορία για πρόκληση και διέγερση και προβοκάτσια. Οι περισσότεροι ήταν 17-18 χρονών και το θέμα αφορούσε αλληλογραφία νέων που βγαίνουν στους δρόμους. Δεν υπήρχε τίποτε περί ¨να κάψουμε , να καταστρέψουμε¨ κ.α. Στα μηνύματα τους ανέφεραν που θα συναντηθούν, ου θα συνδεθούν στο wi-fi, και που γίνεται αστυνομική επέμβαση.

Ας δούμε λοιπόν τις ιδέες που ξερνά μέσω τύπου ο Μουσταφά Ντουρντού :

-Αυτοί χάρηκαν πολύ με την έκρηξη στο Ρεϊχανλί. Η μεγαλύτερη τους προσδοκία είναι να ξεσπάσει χάος στην χώρα, να ξεσπάσει εμφύλιος και οι ΗΠΑ να καταλάβουν την Τουρκία.

– Τμήμα διαδηλωτών φερόμενοι σαν τους άπιστους στρατιώτες των ΗΠΑ, βρώμισαν με τα ακάθαρτα πόδια και σώματα τους το τζαμί στο Ντολμάμπαχτσέ.

– Μέσα στο τζαμί ήπιαν τα ποτά τους

– Μπορεί να έκαναν ακόμη και ομαδικό σεξ μέσα στο τζαμί.

-Για όσο δεν επεμβαίνουμε στην θρησκεία τους, αυτοί ποτέ δεν θα συμφωνήσουν μαζί μας. Για όσο εμείς δεν προσκυνάμε αυτά που προσκυνούν εκείνοι, πάντα θα μας βλέπουν ως εχθρούς.

-Ας σέβεστε εσείς όσο θέλετε αυτά που σέβονται, αυτοί δεν πρόκειται να σεβαστούν τα ιερά μας. Ας σέβεστε εσείς τα αγάλματα που προσκυνάνε, αυτοί δεν θα σεβαστούν την σαρία. Αυτό να το βάλουν όλοι στο κεφάλι τους ! Ο μουσουλμάνος δεν έχει άλλος φίλο εκτός από τον μουσουλμάνο.

-Εμείς οι μουσουλμάνοι ξεχάσαμε τον ιερό αγώνα. Δεν κουνάμε ούτε την τρίχα μας για το Ισλάμ. Πιστέψαμε πως θα επωφεληθούμε από την δημοκρατία και τις εκλογές. Η δημοκρατία όμως είναι μια ανθρώπινη θρησκεία που εκτρέπει τους ανθρώπους, κάτι το προ-μουσουλμανικό.

Μα καλά αυτός είναι ο μουσουλμανισμός, αυτή είναι η ανθρωπιά ; Μα καλά βρε Μουσταφά Ντουρντού όταν με ανοησίες κατηγορείς για διάφορα τους νέους που κατέφυγαν στο τζαμί για να σώσουν τη ζωή τους, δεν κοκκινίζεις ;

Και αν είναι καταγγελία, ας είναι. Ο Μουσταφά Ντουρντού είναι ένα προβοκάτορας που καλεί τον κόσμο σε μίσος, οργή και βία.

Eφ. Χουριέτ 6/6/2013

Μπανού Τουνά