ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν και ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν επισκέφτηκαν τα πανεπιστήμια Ναμίκ Κεμάλ και Θράκης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν και ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν στις 5/6/2013 ημέρα Πέμπτη, επισκέφτηκαν τον καθηγητή Οσμάν Σιμσέκ-πρύτανη του πανεπιστημίου Ναμίκ Κεμάλ στο Τεκίρνταγ, και τον καθηγητή Γενέρ Γιορούκ-πρύτανη του πανεπιστημίου Θράκης.

Ο πρόεδρος Κοράι Χασάν εξέφρασε το εκπαιδευτικό θέμα των Δυτικοθρακιωτών Τούρκων μαθητών, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την είσοδο τους στα πανεπιστήμια και ζήτησε πρόσθετη ποσόστωση για τους μαθητές μας.

Ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, παραβρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης φοιτητών από τις σχολές Εφαρμοσμένων Επιστημών και Κρατικού Ωδείου.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 11/6/2013

Σχ : Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο Κοράι Χασάν ζητάνε από πρυτάνεις τουρκικών πανεπιστημίων να πάρουν ακόμη περισσότερους φοιτητές από την ελληνική Θράκη ! Μη τυχόν και ¨μολυνθούν¨ τα παιδιά από τα ελληνικά πανεπιστήμια. Είπαμε, το ¨κοπάδι¨πρέπει να είναι περιχαρακωμένο, χωρίς πολλές επαφές με χριστιανούς….

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone