ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΛΕΤ

Eπίσκεψη στήριξης του μουφτή Ξάνθης στην εφημερίδα μας

 Στις 6 Ιουνίου ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε επισκέφτηκε τα γραφεία της εφημερίδας Μιλλέτ που σταματά την έντυπη έκδοση της.

Ο μουφτής Ξάνθης επισκέφτηκε την εφημερίδα μας μαζί με τον βοηθό του τον Αχμέτ Χράλογλου και ανέφερε πως είναι έτοιμος να κάνει ότι χρειάζεται ώστε το συντομότερο δυνατό η Μιλλέτ να διασωθεί από δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται και να αρχίσει πάλι την έντυπη έκδοση της.

Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας μας και διευθυντής έκδοσης της Τζεγκίζ Ομέρ, σχολιάζοντας την επίσκεψη του κυρίου μουφτή είπε :

¨ Ο μουφτής Ξάνθης μας Αχμέτ Μέτε, επισκέφτηκε αυτήν τη δύσκολη περίοδο τα γραφεία μας για να μας κοινοποιήσει την στήριξη του. Να είναι καλά. Ο μουφτής μας ανέφερε πως η μόνη μειονοτική εφημερίδα με κέντρο την Ξάνθη δεν πρέπει να κλείσει, και ότι είναι έτοιμος να κάνει ότι χρειάζεται για να συνεχιστεί η εκτύπωση της. Ευχαριστούμε τον αξιότιμο μουφτή μας για αυτήν την ευαίσθητη και υποδειγματική για όλους κίνηση του. Είμαστε περήφανοι για τον πνευματικό μας ηγέτη. Ευτυχώς που υπάρχει¨.

Εφ. Μιλλέτ 7/6/2013

Σχ : Εμείς συμβουλεύουμε τους συντελεστές της εφημερίδας Μιλλέτ να σταματήσουν και την διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας τους ,να προσευχηθούν για το απίστευτο μίσος που έσπειραν μέσα στην Θράκη και να ασχοληθούν με κάτι άλλο. Αν τους νοιάζει η ψυχή τους βέβαια, και όχι τα γρόσια…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone