ΝΑΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

Ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ έκανε το ναμάζι του στο χωριό Λύκειο

 

Ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ και ο υποπρόξενος Αντνάν Οζτούρκ έκαναν το ναμάζι του στο χωριό Λύκειο.

Την προξενική επιτροπή που επισκέφτηκε το χωριό του δήμου Αρριανών Λύκειο, συνόδεψαν ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) Μεχμέτ Εμίν, ο πρόεδρος του Συλλόγου θρησκευτικών λειτουργών Δυτικής Θράκης Αχμέτ Αρίφ, το μέλος του Δ.Σ. του DEB Μουράτ Γιουνούς ο ντεντέ (σημ μεταφρ : θρησκευτικός ηγέτης Αλεβιτών) Μεχμέτ Κοτς, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και κόσμος του χωριού.

Πριν από το ναμάζι που τελέστηκε από τον ιμάμη Αχμέτ Μπαμπαεμίν, στην ομιλία που έκανε ο μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ, αναφερόμενος στο Καντήλι έδωσε παραδείγματα από την ζωή του προφήτη μας. Έπειτα, στην ομιλία που έκανε ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ ανέφερε πως είναι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκεται στο χωριό Λύκειο, και έδωσε στον κόσμο της περιοχής μηνύματα ενότητας και ομοψυχίας. Μετά από το ναμάζι παρατέθηκε στο καφενείο του χωριού γεύμα προς τιμήν του προξενείου. Στο γεύμα μετείχε και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μειονότητας Λυκείου Ντιλέκ Ανταλί Οσμάν και άλλοι καλεσμένοι.

Εφ. Μπιρλίκ 31/5/2013

Σχ : Βλέπουμε πως από την επίσκεψη δεν έλειπε και ο αστέρας της ΡΗΜΑΔ (εεε  συγγνώμη ΔΗΜΑΡ) Ιλχάν Αχμέτ.  

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone