ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Ο διοικητής του 5ου Σ.Σ. αντιστράτηγος Ναζίμ Αλτιντάς επισκέφτηκε τον πρόξενο Σενέρ

Ο διοικητής του 5ου Σ.Σ. αντιστράτηγος Ναζίμ Αλτιντάς κατά την επίσκεψη του στην Ελλάδα, επισκέφτηκε τον πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ στο γραφείο του.

Μετά από την σύντομη συνάντηση που είχε ο πρόξενος Σενέρ με τον αντιστράτηγο Ναζίμ Αλτιντάς, ο αντιστράτηγος προς ανάμνηση της μέρας, χάρισε στον πρόξενο μια πλακέτα με το σύμβολο του 5ου Σ.Σ.

Ο διοικητής του 5ου Σ.Σ. αντιστράτηγος Ναζίμ Αλτιντάς και η επιτροπή μαζί του αναμένεται να πάει στην Ξάνθη όπου θα επισκεφτεί το 4ο Σ.Σ.

Εφ. Μπιρλίκ 11/6/2013

 Σχ : Τι ¨αμερικανιές¨ Θεέ μου ! Συνάντηση με τον σωματάρχη στην Ξάνθη ! Ποιός πολιτικός  υπέγραψε αυτές τις ανοησίες….Μήπως διδάσκει στο Χάρβαρντ ;  Ή είναι άλλος της ίδιας ¨σχολής¨ με τον ¨καθηγητή¨ ; Aς προσέξουμε πάντως δύο λεπτομέρειες στην παρακάτω φωτογραφία 

Η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλλάχ που φαίνεται στην φωτογραφία τι δουλειά είχε εκεί ;  Η ΠΕΚΕΜ για όσους δεν θυμούνται είναι ένας νόμιμος σύλλογος που επιχειρεί να υλοποιήσει την εκπαιδευτική πολιτική του προξενείου στην ελληνική Θράκη. Ο έτερος κύριος που φαίνεται με το μαύρο πουκάμισο και την γκρί γραβάτα είναι μήπως  ο στρατιωτικός ακόλουθος του προξενείου  ;