ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ

O πρόξενος Ιλχάν Σενέρ έκανε το ναμάζι του στο χωριό Δοκός

Ο πρόξενος της Τουρκικής δημοκρατίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και ο υποπρόξενος Αντνάν Οζτούρκ στις 7/6/2013 έκαναν το ναμάζι τους στο χωριό Δοκός μαζί με τον κόσμο του χωριού. Ο κόσμος του χωριού Δοκός του δήμου Αρριανών-νομού Ροδόπης, αισθάνθηκε μεγάλη ικανοποίηση για αυτή την επίσκεψη και ευχαρίστησε σχετικά τον πρόξενο και τους συν αυτώ.

Ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ κάνοντας μια ομιλία πριν από την προσευχή, έδωσε μηνύματα ενότητας και ομοψυχίας καταρχήν στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης αλλά και στον κόσμο της περιοχής.

Τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ τον συνόδεψαν εκτός από τον υποπρόξενο Αντνάν Οζτούρκ, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μουσταφά Χατζή Ισμαήλ Μουχτερέμ, ο Φεχίμ Αχμέτ-βοηθός του μουφτή Κομοτηνής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Τζαμιών Δυτικής Θράκης Αχμέτ Αρίφ, ο αντιπρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης και πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ και πολύς κόσμος της περιοχής.

 Εφ. Μπιρλίκ 7/6/2013

 Σχ : Στην Τουρκία πάντως δεν έχουμε δει ΠΟΤΕ τον Ερντογάν να μιλά πολιτικά μέσα σε τζαμί. Εδώ φαίνεται ισχύει άλλο Ισλάμ !

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone