ΤΟΥΡΚΟΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΝΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Έκθεση λήξεως μαθημάτων Ραψίματος-Κεντήματος και Χειροτεχνίας Κύρνου

Στις 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στον χωριό Κύρνος του δήμου Τοπείρου της Ξάνθης, τα εγκαίνια της έκθεσης των μαθημάτων Ραψίματος-Κεντήματος και Χειροτεχνίας που λειτουργούν σε σύνδεση με την Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου, η επίτιμη πρόεδρος του DEB Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ, ο Αχμέτ Χράλ-βοηθός του μουφτή Ξάνθης, ο πρόεδρος του συλλόγου Τσινάρ Τζεγκίζ Ομέρ, ο πρώην βουλευτής Τσετίν Μάντατζη, και πολύς κόσμος της περιοχής.

…………….

Εφ. Μπιρλίκ 11/6/2013

Σχ : Δεν μπορούμε παρά να καταγγείλουμε την στάση του δημάρχου που με την παρουσία του νομιμοποιεί ένα παράνομο σωματείο όπως η ΤΕΞ και συναγελάζεται με άτομα που τρέφουν αλυτρωτικές απόψεις για την ελληνική Θράκη. Μάλλον κάτι δεν έχει υπολογίσει καλά. Διότι καλά τα ¨ψηφαλάκια¨ αλλά ¨τιμιωτέρα η πατρίς¨…. Από την εκδήλωση είναι και οι παρακάτω φωτογραφίες.

Ο δήμαρχος Τοπείρου στην κορυφή μαζί με τον βοηθό του ψευδομουφτή Αχμέτ Χραλ και τον τουρκόψυχο Τσετίν Μάντατζη.

Εδώ ο δήμαρχος δείχνει να απολαμβάνει παραδοσιακούς τουρκικούς χορούς, δίπλα στην χήρα Σαδίκ, στον πρόξενο και τον Μάντατζη. Απορώ γιατί δεν σηκώθηκε να χορέψει ! Μήπως υποκρύπτεται κάποιος λανθάνων εθνικισμός ;