ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ

Ένοπλη επίθεση στην Ίμβρο σε μάνα και κόρη ελληνικής καταγωγής

 

Στην Ίμβρο του νομού Τσανάκκαλε, η Φατμά Κ. πήγε σε γυναίκα από την οποία ζήτησε να χωρίσει από συγγενή της, και κατά την λογομαχία που ξέσπασε, πυροβόλησε με όπλο την Παναγιώτα Σοφιανού (29) και την μητέρα της Σοφία Σοφιανού (58). Η μητέρα πέθανε, ενώ η κόρη τραυματίστηκε βαριά.

ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ – Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Ντερέκιοϊ γύρω στις 18.30. Αναφέρεται πως η 45 ετών κτηνοτρόφος Φατμά Κ. μη μπορώντας να αποδεχτεί σχέση συγγενούς της που είχε δεσμό επί 2 χρόνια με την Παναγιώτα Σοφιανού, πήγε το απόγευμα στο σπίτι της ζητώντας να τερματίσουν την σχέση τους.

Στην συνομιλία που έγινε μπροστά στο σπίτι μετείχε και η μητέρα της Παναγιώτας, η Σοφία Σοφιανού. Η λογομαχία εξετράπη σε ένοπλο καβγά.

Στον καβγά που έγινε, η Φατμά Κ. πυροβόλησε με το όπλο που είχε φέρει μαζί της τις ελληνικής καταγωγής μάνα και κόρη. Μάνα και κόρη κατέρρευσαν μέσα στα αίματα, ενώ περίοικοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο και στρατοχωροφυλακή.

Ομάδες πρώτων βοηθειών που κατέφθασαν διαπίστωσαν τον θάνατο της Σοφίας Σοφιανού. Η Παναγιώτα Σοφιανού βαριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε με σκάφος-ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Τσανάκκαλε. Ανακοινώθηκε πως η θεραπεία της συνεχίζεται και ότι η κατάσταση της είναι κρίσιμη.

Μετά από την δολοφονία η Φατμά Κ. πήγε και παραδόθηκε στην στρατοχωροφυλακή. Στην κατάθεση της είπε πως η Παναγιώτα Σοφιανού είχε ερωτική σχέση με συγγενή της, και ότι για αυτό είχε πάει να συζητήσει, αλλά κατά την διάρκεια της συνομιλίας το όπλο εκπυρσοκρότησε. Μετά από τις έρευνες που έγιναν επιτόπου η σωρός της Σοφίας Σοφιανού μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Τσανάκκαλε. Η στρατοχωροφυλακή συνεχίζει την έρευνα για την δολοφονία.

Εφ. Ραντικάλ 7/6/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone