ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΤΟ ΧΑΤΑΪ

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στον Αμντουλλάχ Τζομέρτ : Δεν πρόκειται για σφαίρα αλλά για χτύπημα

 Ο Χασάν Ακγκιόλ-βουλευτής του CHP-Χατάι, δήλωσε πως ο 22 ετών διαδηλωτής Αμντουλλάχ Τζομέρτ που έχασε την ζωή του χτες το βράδυ σε διαμαρτυρία για το πάρκο Γκεζί στην Αντάκια, δεν πέθανε από σφαίρα αλλά από δύο χτυπήματα που τον βρήκαν στο κεφάλι.

Ο βουλευτής Ακγκιόλ μιλώντας τηλεφωνικά σε τηλεοπτική εκπομπή πριν από λίγο, υπενθύμισε πως αρχικά η στρατοχωρφυλακή και άλλες δημόσιες υπηρεσίες απέδωσαν τον θάνατο του Τζομέρτ σε ¨αγνώστου προέλευσης σφαίρα¨. Ο Ακγκιόλ ανέφερε πως ¨Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η νεκροψία. Όλες οι εξετάσεις έδειξαν πως ο θάνατος προήλθε από δύο χτυπήματα που δέχτηκε στο πρόσθιο και οπίσθιο μέρος του κεφαλιού Στο σώμα του δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε ίχνος σφαίρας¨.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ

Η νομαρχία του Χατάι σε ανακοίνωση της στην ιστοσελίδα της αναφέρει πως γύρω στις 23.35 της 3/6/2013 πολίτης κάτοικος της συνοικίας Αρμουτλού ονόματι Αμντουλλάχ Τζομέρτ, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν έγινε δυνατό να διασωθεί. Σχετικά με το περιστατικό, οι δυνάμεις ασφαλείας διεξάγουν μεγάλη έρευνα.

Εφ. Ραντικάλ 4/6/2013