ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ REDHACK

1 Σχέδιο δράσης της αστυνομίας Κωνσταντινούπολης κατά του λαού :

Η αστυνομία ρίχνει αέρια, δέρνει του θανατά, κόβει χέρια, βγάζει μάτια, και περνά με το πάντσερ πάνω από τους ανθρώπους… Η αστυνομία βρίζει, λέει σε νέα κορίτσια ¨θα σε βιάσω σε αυτό το σκοτάδι¨…Η αστυνομία επιτίθεται στα καλά καθούμενα σε ανθρώπους, πείθει το εγώ και προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια των διευθυντών της. Δούλος διαταγών γαρ…

…………..

Μετά ενάντια τους πετιούνται δυο πέτρες από την μεριά των φιλελεύθερων, ακούγεται σύνθημα και χτυπάνε τα κατσαρόλια…Τότε λοιπόν αυτοί που τις πετάνε κηρύττονται προδότες της πατρίδας. Γίνονται κατσαπλιάδες. Γίνονται βάνδαλοι..

Κανείς δεν βλέπει τα εξής. Πετιούνται αέρια μέσα σε σπίτια, γίνονται 5 χιλιάδες συλλήψεις, χιλιάδες άτομα δέρνονται και τραυματίζονται….Αλλά κανείς δεν βλέπει…Οι εντολές είναι γραμμένες στο χαρτί αλλά κανείς δεν τις εφαρμόζει. Διότι σε αυτή την χώρα η ανομία έγινε νόμος. Τα ΜΜΕ φοβούνται..Ξεχνούν ότι σε αυτόν τον κόσμο μια φορά έρχεσαι και ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι πρόβατο.. Αντί λοιπόν να σκεφτούν πως ¨Αφού δεν θα γράψω τις αλήθειες, τότε δεν υπάρχει λόγος να κρατήσω την πένα¨, αυτοί και την πιάνουν και με τα ψέματα κάνουν τις σελίδες τους να στάζουν αίμα…Κάνουν μοντάζ και δίνουν εικόνα καιγόμενης σημαίας, και γράφουν ψέματα πως ¨πίνουν ποτά μέσα στο τζαμί¨.

………………….

Έτσι λοιπόν, Σύμφωνα λοιπόν με τους κανόνες του παιχνιδιού και εμείς, ενάντια στην δυσανάλογη βία θα παίξουμε με δυσανάλογη εξυπνάδα.

Για να μην μεγαλώσουν τα επεισόδια με τις προκλήσεις του πρωθυπουργού, για να μην γίνουν προβοκάτσιες, να μην καούν ζωές, και για να μην τραυματίσει κανείς κανέναν δημοσιεύουμε τα ονόματα και τα κινητά τηλέφωνα των αστυνομικών διευθυντών και υποδιευθυντών Κωνσταντινούπολης…’

Για να τους αναζητήσετε και να τους τα πείτε…Αφού λένε πως ¨η αστυνομία είναι για τον λαό¨, τότες ας τους μιλήσει ο κόσμος όποτε θέλει.

Το Νο1 έγγραφο αποτελείται από το σχέδιο να μην βγουν οι εργάτες στο Ταξίμ στις 1 Μαΐου, λίστα αρμοδίων, τηλεφωνικοί αριθμοί, κωδικοί για τους ασύρματους κ.α..

 

 

…………………

Ανακοίνωση των Redhack 7/6/2013 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone