ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Κατηγορία σοκ από τον Ερντογάν προς το ξενοδοχείο όπου κατέφυγαν οι διαδηλωτές

20592855

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν κατά την σύνοδο του κόμματος του, αναφέρθηκε στα γεγονότα του πάρκου Γκεζί. Ο Ερντογάν που κατηγόρησε με σκληρή γλώσσα τις διαδηλώσεις, υπενθύμισε ότι κατά την αστυνομική επέμβαση οι διαδηλωτές κατέφυγαν στο ξενοδοχείο Divan και ισχυρίστηκε πως το ξενοδοχείο διέπραξε αδίκημα.

……………..

Εγώ πιστεύω πως και το παιχνίδι που παίζεται στην Βραζιλία, προέρχεται από το ίδιο κέντρο. Η Βραζιλία πλήρωσε τα χρέη της στο Δ.Ν.Τ. Και η Τουρκία το ίδιο.

Από την αρχή δεν είχα μιλήσει για το λόμπι των τόκων ;

……………..

Γύρισα από την Β.Αφρική, Κοιτάζω, ακόμη συνεχίζονται. Ε τι θα έλεγα στον υπουργό Εσωτερικών μου ; Μέσα σε 24 ώρες θα τα καθαρίσεις αυτά. Θα τα καθαρίσεις αυτά εντός 24 ωρών. Θα καθαριστεί η πλατεία και το μνημείο και θα καθαρίσεις και το πάρκο Γκεζί από τους καταληψίες. Διότι εκεί πρέπει να επωφελείται όλος ο κόσμος και δεν μπορεί να το καταλαμβάνει μια συγκεκριμένη μειονότητα. Εάν υπάρχει κατάληψη, καθήκον του κράτους είναι να άρει εκείνη την κατάληψη και να αποδώσει τον χώρο στον κόσμο.

………………

Λένε πως ¨η αστυνομία επετέθη στο ξενοδοχείο¨ μα αυτό δεν έγινε στα καλά καθούμενα. Αυτοί οι οποίοι συγκρούστηκαν με την αστυνομία στην πλατεία, πήγαν εκεί. Και οι ιδιοκτήτες εκεί τους φιλοξένησαν για τα καλά. Και οι αστυνομικοί ακολουθώντας τους, μπήκαν εκεί. Ξέρετε ότι βάσει νόμου και η παροχή συνδρομής είναι αδίκημα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για αδίκημα συνδρομής.

………….

Εφ. Χουριέτ 25/6/2013

Σχ : Και εισαγγελέας ο Ταγίπ !  Και να είστε σίγουροι πως το ξενοδοχείο το πήρε το μήνυμα…. Και αν δεν το πήρε υπάρχουν μια σειρά από υπηρεσίες που θα ¨το βοηθήσουν¨  να το πάρει….

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone