ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Mετά από τους φασίστες της Ελλάδας στήριξη στον Ερντογάν παρείχαν και οι οπαδοί της σαρίας στην Αίγυπτο.

Οι οπαδοί της σαρίας Μουσουλμάνοι Αδελφοί γνωστοί για την εγγύτητα τους προς τον πρόεδρο της Αιγύπτου Μουχάμεντ Μόρσι, και η πολιτική τους προέκταση το κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης, εκδήλωσαν την στήριξη τους στον Ερντογάν

Μετά από την φασιστική Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο της Ελλάδας, μια ακόμη στήριξη ήρθε από τους Αιγύπτιους Αδερφούς Μουσουλμάνους(ΜΚ) και από την πολιτική τους προέκταση το κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης (ÖAP).

Σύμφωνα με είδηση του δικτύου Ελ Αραμπίγια που στηρίζεται σε αιγυπτιακές εφημερίδες, ο ηγέτης του ÖAP σε χτεσινή του δήλωση ανέφερε πως ¨οι διαδηλωτές του πάρκου Γκεζί που επιδιώκουν να αποτύχει το σχέδιο ισλαμοποίησης που πορεύεται πολύ καλά, χρηματοδοτούνται από κάποιος κύκλους¨.

Ο Γ.Γ. του ÖAP Χουσείν Ιμπραήμ δήλωσε πως ¨ξένες ομάδες για να υπηρετήσουν διεθνώς τα συμφέροντα τους επιδιώκουν να χειραγωγήσουν τα εσωτερικά θέματα¨. Δεν ξεκαθάρισε όμως ο Ιμπραήμ ποιες είναι αυτές οι ξένες ομάδες.

Ο Ιμπραήμ υποστηρίζει πως στην Τουρκία έχουν γίνει πρωτοφανείς βελτιώσεις στα θέματα της οικονομίας και του εισοδήματος των ανθρώπων, και ότι οι διαδηλωτές εξυπηρετούν ότι μάχεται το Ισλάμ.

 Haber.sol.org 5/6/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone