¨ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΩ ΣΙΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΕΒΙΤΕΣ¨

Χαλεπιώτης οπαδός της σαρίας : Χαίρομαι να σκοτώνω σιίτες και αλεβίτες

Η οργή των μαχητών του ÖSO που μάχονται κατά του συριακού στρατού, ενάντια σε σιίτες και αλεβίτες έχει φτάσει σε δολοφονικά επίπεδα. Οι μαχητές αυτοί χαίρονται να σκοτώνουν σιίτες και αλεβίτες.

Ο συνεργάτης του περιοδικού The Nation Τζέιμς Χάρκιν, ένα χρόνο αργότερα έκανε ξανά συνέντευξη με μαχητές οπαδούς της σαρίας στο Χαλέπι. Ο Χάριν συναντήθηκε με κάποιον ονόματι Αμπντούλ Κερίμ που μένει σε ένα στρατόπεδο ¨προσφύγων¨ στην Τουρκία και μετά από πρόταση του, πήγε να επισκεφτεί τον γιό του που μάχεται κατά του συριακού στρατού στο ¨μέτωπο¨ στο Χαλέπι.

Ο Χάρκιν πέρασε πρώτα από το Αζάζ, ανέφερε πως στα σημεία ελέγχου εκεί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πλέον τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό από το Μέτωπο Νούσρα και κάτι άλλο που πρόσεξε, είναι ότι η ταξιαρχία που όταν είχε συσταθεί και την είχαν ονομάσει με το όνομα του Άραβα αγωνιστή κατά της αποικιοκρατίας Ομέρ Ελ Μουχτάρ, τώρα είχε πάρει την ονομασία του φίλου του προφήτη Μωάμεθ, του Εμπού Εγιούπ ελ-Ενσαρί.

¨Είμαστε πιο πιστοί¨

Ο Χάρκιν δηλώνει πως σε τοίχους στο Χαλέπι είδε συνθήματα που γράφουν ¨Η Ρωσία είναι εχθρός μας¨, και ότι όταν ρώτησε έναν μαχητή ονόματι Μιουλχέμ αν είναι πιο θρήσκος σε σχέση με πέρσι, αυτός του απάντησε πως ¨Καθώς είμαστε πιο κοντά στον θάνατο, είμαστε όλοι πιο πιστοί¨.

………

Όταν ο Χάρκιν ρώτησε έναν μαχητή σχετικά με τους σιίτες και τους αλεβίτες πήρε την εξής απάντηση :

¨Δεν αγαπάμε κανέναν σιίτη. Διότι όλοι τους μας σκοτώνουν. Λένε κακά λόγια για τον Προφήτη μας. Όταν σκοτώνω κάποιον από τον συριακό στρατό λυπάμαι. Αλλά ευχαριστιέμαι όταν σκοτώνω σιίτες και αλεβίτες¨.

¨Λίγα¨ βασανιστήρια

Ο Χάρκι όταν είδε έναν άντρα που αιχμαλωτίστηκε από τους αντάρτες και ¨ομολόγησε¨ την σφαγή που έκανε, ρώτησε τους άντρες του ÖSO αν τον βασάνισαν. Η απάντηση ήταν ¨λίγο¨.

Haber.sol.org 8/6/2013

Σχ : Όταν αυτοί οι υπάνθρωποι μιλάν έτσι για τους σιίτες και τους αλεβίτες, αναλογιστείτε τι νοιώθουν και τι κάνουν στους χριστιανούς…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone