ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

Πατήθηκε το πλήκτρο για έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της Τουρκίας, για το τουρκικό μαχητικό αεροπλάνο. Άρχισαν οι εργασίες σκοπιμότητας του μαχητικού αεροπλάνου το οποίο σχεδιάζεται να γίνει

Η Τουρκία σήκωσε τα μανίκια για να μειώσει την εξάρτηση της από το εξωτερικό σχετικά με τα μαχητικά αεροπλάνα και την αμυντική βιομηχανία. Σε πρώτο στάδιο 20 εκ.$ διαχωρίστηκαν από τον προϋπολογισμό, για την προκαταρτική μελέτη για την κατασκευή του πρώτου τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους. Τις σχετικές με το θέμα εργασίες ¨τρέχουν¨ ταχύτατα, η Διεύθυνση Αμυντικών Βιομηχανιών και η Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία (TUSAŞ).

Μετά από την ολοκλήρωση της μελέτης σκοπιμότητας, τα σχέδιο θα περάσει στον σχεδιασμό και στους μαθηματικούς υπολογισμούς και θα διερευνηθούν οι χώρες με τις οποίες θα μπορέσει να υπάρξει συνεργασία.

Επίσης επιταχύνθηκαν οι εργασίες για την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση στην Άγκυρα των αμυντικών βιομηχανιών και της αεροπλοΐας. Η Διεύθυνση Αμυντικών Βιομηχανιών πραγματοποίησε δύο κρίσιμες συνεδριάσεις. Η συσσώρευση των αμυντικών βιομηχανιών και της αεροπλοΐας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή του τουρκικού μαχητικού αεροπλάνου.

savunmasanayihaberleri.net/   16/5/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone