ΘΕΛΕΙ ΑΙΜΑ Ο ΤΑΓΙΠ !

Στο τέλος το είπε κι αυτό, ο Ερντογάν θέλει αίμα !

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν σε συνέντευξη του σε αμερικανικό κανάλι, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την επιβολή απαγόρευσης πτήσεων στην Συρία, και σχετικά με το αν θα στήριζε ή όχι την αποστολή Aμερικανών στρατιωτών σε αυτή την χώρα, είπε : Εμείς ακόμη από την αρχή…λέγαμε ναι¨.

Στην συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός Ερντογάν στο αμερικανικό κανάλι NBC News, παρά την αντίθετη ανακοίνωση του ΟΗΕ, κατηγόρησε την κυβέρνηση της Συρίας πως χρησιμοποιεί χημικά όπλα κατά του ίδιου της του λαού, και ζήτησε από τις ΗΠΑ μι πιο σκληρή στάση. Ερωτώμενος αν θα υποστήριζε ή όχι την αποστολή Αμερικανών στρατιωτών στην Συρία, απάντησε πως ¨Εμείς ακόμη από την αρχή…λέγαμε ναι¨

……………….

Ερντογάν προς Ομπάμα : Η γραμμή ξεπεράστηκε

Ο Ερντογάν μιλώντας στην Αν Κιούρι πριν από την επίσκεψη του στην Ουάσιγκτον, υποστήριξε πως ¨Το καθεστώς χρησιμοποίησε χημικά όπλα και πυραύλους¨.

Ο Ερντογάν χωρίς να αποσαφηνίζει το πότε και που έγινε χρήση χημικών στην Συρία, ανέφερε πως η ¨κόκκινη γραμμή¨ που έχει ορίσει ως αναγκαία ο πρόεδρος Ομπάμα, έχει πλέον ξεπεραστεί.

Ο Ερντογάν είπε πως ¨η γραμμή αυτή έχει ξεπεραστεί προ πολλού¨ και ζήτησε από τις ΗΠΑ να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες και να κάνουν πιο προωθημένα βήματα.

Έκκληση προς τον Άσαντ να εγκαταλείψει την χώρα

Ο Ερντογάν απορρίπτοντας τον ισχυρισμό πως μπορεί τα χημικά να τα χρησιμοποίησαν οι της αντιπολίτευσης λέει πως ¨Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Καταρχήν από πού θα τα αποκτήσουν και ποιος θα τους τα δώσει ;¨.

Ο Ερντογάν υποστήριξε πως η σύζυγος και τα παιδιά του Άσαντ προ πολλού εγκαταλείψει την Συρία και είπε πως ¨Αυτό είναι που πρέπει να κάνει και ο Άσαντ. Τώρα ή αργότερα οι της αντιπολίτευσης θα τον ανατρέψουν¨.

Haber.sol.org 9/5/2013

 Σχ : Μα πόσο πρόστυχο επιτέλους είναι αυτό το υποκείμενο ; Δεν φτάνει που εξοπλίζει, εκπαιδεύει και παρέχει καταφύγιο και περίθαλψη στα τσακάλια της αντιπολίτευσης, από πάνω βγαίνει και ζητά ξένη επέμβαση, κάτι που ανοιχτά δεν το έχουν ζητήσει ούτε οι της αντιπολίτευσης !Μην πούμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς παράνομο με βάση τις μέχρι τώρα αποφάσεις του ΟΗΕ…