ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Oι άντρες τον Απρίλιο σκότωσαν 17 γυναίκες και βίασαν 13 

Σύμφωνα με τον απολογισμό της bianet , οι άντρες κατά τον μήνα Απρίλιο σκότωσαν 17 γυναίκες και βίασαν 13. Το 59% των γυναικών σκοτώθηκαν από τους συζύγους και από τους πρώην συζύγους τους, ενώ το 54% των γυναικών βιάστηκαν από γνωστούς τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η bianet από τοπικές και εθνικές εφημερίδες, ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και πρακτορεία, οι άντρες κατά τον μήνα Απρίλιο σκότωσαν 17 γυναίκες και δύο άντρες, βίασαν 13 γυναίκες και κορίτσια, τραυμάτισαν 13 γυναίκες και παρενόχλησαν 13 γυναίκες και κορίτσια.

……………..

Δύο γυναίκες δολοφονήθηκαν, παρά το ότι είχαν κάνει καταγγελία στην εισαγγελία. Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν βαριά, παρά το ότι είχε βγει δικαστική απόφαση προστασίας τους, ενώ μια άλλη μαχαιρώθηκε μπροστά στο δικαστήριο την ώρα που θα εκδικαζόταν η αίτηση διαζυγίου της. Μια γυναίκα υπέστη βιασμό από άτομο που ήταν φυλακισμένος για σεξουαλικό αδίκημα και είχε αφεθεί ελεύθερος μετά από το 3ο Δικαστικό Πακέτο.

Στους 4 πρώτους μήνες του 2013 οι άντρες δολοφόνησαν 50 γυναίκες, βίασαν 51 γυναίκες και κορίτσια, τραυμάτισαν 78 γυναίκες και παρενόχλησαν 68.

Οι άντρες τον Μάρτιο σκότωσαν 14 γυναίκες, δύο άντρες και ένα μωρό, βίασαν 16 γυναίκες και ένα κορίτσι, ενώ τραυμάτισαν 25 γυναίκες και κορίτσια.

……………….

Οι ηλικίες των δραστών των δολοφονιών Απριλίου ήταν από 27 έως 70, ενώ οι δολοφονημένες ήταν από 19 έως 70. Οι περιοχές με τις περισσότερες δολοφονίες ήταν Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Άγκυρα.

………………

Bianet 6/5/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone