ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ !

Το ύστατο σημείο της ¨Ισχυρής Τουρκίας¨ : ¨ Η Τουρκία μεταφέρει και πουτάνες για τους Σύριους μαχητές της τζιχάντ¨ !

 

Η λιβανέζικη εφημερίδα Αλ Ακχμπάρ ανέφερε πως η Τουρκία δεν αρκείται στην παροχή καταφυγίου για τους τρομοκράτες, αλλά εκτός από τον εξοπλισμό των μελών της αντιπολίτευσης, τους παρέχει και πουτάνες.

 Αναφέρεται πως η Τουρκία για τους μαχητές του OSO και του Μετώπου Noύσρα οι οποίοι διαπράττουν σφαγές στην Συρία και έχουν φέρει την χώρα στο σημείο της κατάρρευσης, εκτός από όπλα, μεταφορές και καταφύγιο, παρέχει ακόμη και Τουρκάλες πόρνες από καζίνο και νάιτ κλαμπ, ώστε να γλεντήσουν.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο Ομέρ Οντεμίς στην εφημερίδα Γιούρτ, στην αρχή οι μαχητές ευχαρίστησαν την Τουρκία για αυτήν την ¨υπηρεσία¨, αλλά αργότερα ξέσπασαν μεταξύ τους διαμάχες καθώς αδυνατούσαν να μοιραστούν μεταξύ τους αυτές τις ¨υπηρεσίες¨.

Οι διοικητές του OSO και του Μετώπου Νούσρα παραπονέθηκαν στους Τούρκους αξιωματικούς πληροφοριών πως αυτού του είδους οι παρεχόμενες ¨υπηρεσίες¨ είναι ανεπαρκείς για την αντιμετώπιση των σεξουαλικών αναγκών, και ότι αν η κατάσταση συνεχιστεί έτσι θα μπορούσαν να ξεσπάσουν συγκρούσεις μεταξύ των μαχητών.

Στα παράπονα αυτά αναφέρεται πως καθώς φαίνεται ότι ο πόλεμος αυτός θα διαρκέσει πολύ, παρατίθενται ως εξής τα αιτήματα : ¨ Τα χρήματα και τα όπλα που μας δίνονται για αυτόν τον πόλεμο δεν είναι το παν. Ο πόλεμος φαίνεται ότι θα διαρκέσει πολύ. Παρά την έκδοση του φετφά για την κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών των μαχητών της τζιχάντ, η κάλυψη είναι ανεπαρκής. Η στήριξη που παρέχει η Τουρκία σε αυτό το θέμα είναι ανεπαρκής. Εμείς δεν ζητάμε από εσάς να πολεμήσετε μαζί μας, αλλά να κάνετε έκκληση στις γυναίκες σας να κάνουν το καθήκον της τζιχάντ¨.

Τότε τα μέλη της ΜΙΤ τους ρώτησαν αν θα δεχόταν ή όχι πόρνες. Η απάντηση των μαχητών ήταν πως δεν τους ενδιαφέρει από θα προέρχονται οι γυναίκες, και ότι έχει παρασχεθεί ο σχετικός φετφάς-άδεια για να συνάψουν σχέσεις οι μαχητές της τζιχάντ με γυναίκες.

Η ΜΙΤ μάζεψε με το ζόρι γυναίκες

Σύμφωνα με αυτά που μεταδίδει η εφημερίδα Αλ Ακχμπάρ, αξιωματικοί της ΜΙΤ, μάζεψαν με το ζόρι 80 γυναίκες από νυχτερινά κλάμπ σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα υποσχέθηκαν στις γυναίκες πως εάν μεταβούνε στην Συρία θα κερδίσουν πολύ περισσότερα από αυτά που κερδίζουν στην Τουρκία. Αλλά τις είπαν πως η πληρωμή θα γίνεται με τον όρο της ικανοποίησης των μαχητών της τζιχάντ. Επίσης παρασχέθηκαν στις γυναίκες υποσχέσεις για προστασία και την ασφάλεια της ζωής τους.

Η Αλ Ακχμπάρ επιβεβαιώνει πως η ομάδα αυτή των γυναικών στάλθηκε στο Χαλέπι. Με τουρκικά οχήματα πέρασαν μυστικά τα σύνορα, και μεταφέρθηκαν μυστικά σε χωριό που κατέχουν οι ένοπλες ομάδες στα βόρεια του Χαλεπίου.

Haber.sol.org 5/5/2013