ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΚΡ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ !

Ήρθε εντολή από το ΑΚΡ : ¨ο αριθμός των νεκρών δεν θα περάσει τους 50¨ 

Η εφημερίδα Sol έφερε στην επικαιρότητα μια σημαντική είδηση μετά από τις επιθέσεις στο Ρεϊχανλί. Η εφημερίδα δηλώνει πως το ΑΚΡ απέκρυψε τον πραγματικό αριθμό των νεκρών και ότι έδωσε ειδική εντολή στις μονάδες υγείας ο αριθμός των νεκρών να μην περάσει τους 50.

Η κυβέρνηση συνεχίζει την επιχείρηση συσκότισης σχετικά με την καταστροφή στο Ρεϊχανλί. Συνεχίζεται επίσης η παράνομη απαγόρευση δημοσίευσης σχετικών ειδήσεων που επεβλήθη για να αποκρυβεί η πραγματικότητα από την κοινή γνώμη. Στον τύπο δόθηκε μόνο το καθήκον να μεταδίδει τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης. Και οι ανακοινώσεις αυτές μακράν απέχουν από το να αντανακλούν την αλήθεια.

Η εφημερίδα Sol χτες βγήκε με τίτλο ¨Σενάριο Ρεϊχανλί¨, τίτλο που εστίαζε στις αντιφάσεις, και δημιούργησε συζητήσεις. Σήμερα πάλι είχε ένα τίτλο που θα συζητηθεί πολύ. Σύμφωνα με αυτόν η κυβέρνηση δεν ψεύδεται μόνο σχετικά με τους δράστες αλλά και σχετικά με τα θύματα. Παρά την ανακοίνωση του ΑΚΡ για 50 νεκρούς η εφημερίδα Sol διαπίστωσε πως ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με εργαζόμενους στον τομέα υγείας στο Ρεϊχανλί οι νεκροί από τις επιθέσεις είναι πολύ παραπάνω από 50. Οι ίδιοι ανέφεραν πως τους έγινε προειδοποίηση πως ¨δεν πρέπει να ανακοινώσουν νεκρούς πάνω από 50¨.

Να ο τίτλος της εφημερίδας :

Haber.sol.org  14/5/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone