Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ…

Αυτές είναι οι πολύ θετικές συνομιλίες

Μην κουράζετε καθόλου το κεφάλι σας σχετικά με το γιατί ο Ερντογάν δεν θέλει τον Έρογλου. Και μην αναλώνεστε νομίζοντας πως θα βρείτε λεπτομερή απάντηση σε αυτό. Να ξέρετε αυτό και φτάνει. Η χημεία του Ερντογάν δεν πάει με την χημεία του Έρογλου ! Τόσο απλό είναι το θέμα.

Άλλωστε και οι επιτελείς του Ερντογάν που ερχόταν εδώ ανοιχτά και ξεκάθαρα δεν έλεγαν πως η χημεία του Ερντογάν δεν πάει με τον Έρογλου αλλά με τον Ιρσέν Κιουτσούκ ;

Ο Ερντογάν δεν θέλει τον Έρογλου. Διότι ο Έρογλου δεν δέχεται θερμά και άμεσα οποιαδήποτε πολιτική επιβάλει το ΑΚΡ στην KKTC. Αυτό δεν είναι κάτι που χρειάζεται επανειλημμένη ανάλυση. Αυτός που παρατηρεί τα γεγονότα γνωρίζει άλλωστε και τις ανησυχίες.

Η αναφορά σε ένα και μόνο περιστατικό αρκεί για να περιγράψει αυτήν την εχθρότητα προς τον Έρογλου. Όταν ο νυν πρέσβης της Τουρκίας στην KKTC Χαλίλ Ι. Ακτσά, ήταν ανώτατος αξιωματούχος στην Επιτροπή Βοήθειας της T.C. επισκέφτηκε τον Έρογλου στο γραφείο του και σχετικά με την οικονομική κατάρρευση, του είπε πως υπεύθυνοι είναι οι Τουρκοκύπριοι, πως πρέπει ως κοινότητα να τιμωρηθούμε, καταγγέλλοντας έτσι τον κόσμο στον πρόεδρο της Δημοκρατίας !

Ο Έρογλου χωρίς καθυστέρηση κατέφυγε στην Άγκυρα, όπου κατήγγειλε τον Ακτσά και ζήτησε να απομακρυνθεί από τα καθήκοντα του. Τι έκανε για αυτό ο Ερντογάν ; Τον Ακτσά που είχε ανακηρυχθεί ως ανεπιθύμητος μεταξύ των Τουρκοκυπρίων τον διόρισε ως πρέσβη στην KKTC !

Αλλά και από τότε και μετά το ΑΚΡ έστησε και στήνει πολλές παγίδες για να αποκλείσει και να τιμωρήσει τον Έρογλου. Η ρυθμισμένη για τον Ιρσέν Κιουτσούκ επίσκεψη στις ΗΠΑ είναι μόνο ένας κλάδος.

………………..

 Τ/Κ εφ. Αφρίκα  15/5/2013

Μεχμέτ Λεβέντ

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone