ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΝΤΙΛΑΝ !

Μεγάλο σκάνδαλο : Λέγοντας πως ¨δεν διαθέτουμε χώρο¨ ξαπόστειλαν την Ντιλάν από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν !

Το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Ντιλάν που τραυματίστηκε από δακρυγόνο που πέταξε αστυνομικός και την πέτυχε στο κεφάλι, δήλωσε στους γονείς της πως ¨δεν διαθέτουμε χώρο, πάρτε την κόρη σας είτε στο σπίτι είτε σε άλλο νοσοκομείο¨ και την έβγαλαν.

Αποκαλύφθηκε πως η Ντιλάν Αλπ που τραυματίστηκε και έπαθε κάταγμα στο κρανίο από δακρυγόνο σε αστυνομική επέμβαση στην Πρωτομαγιά, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για άλλο νοσοκομείο.

Αποκαλύφθηκε πως Η Ντιλάν Αλπ που πήρε σήμερα εξιτήριο, στάλθηκε σε άλλο νοσοκομείο. Έγινε γνωστό πως το νοσοκομείο Medicalpark, κάλεσε τον πατέρα της τον Αλή Εκμπέρ Αλπ και του είπαν ¨Θα δώσουμε εξιτήριο στην κόρη σου, δεν έχουμε χώρο, πάρε την και πάνε την είτε στο σπίτι είτε σε άλλο νοσοκομείο¨.

……………..

Ο Αλή Εκμπέρ ανέφερε πως έπαθε σοκ, καθώς χωρίς βελτίωση της κατάστασης της κόρης του, την έβγαλαν αμέσως από την εντατική και της έδωσαν εξιτήριο : ¨Παρά το ότι τους είπα πως «Μα πώς να γίνει η κόρη μου ακόμη δεν βελτιώθηκε ; Δεν έχετε χώρο ; Ζητώ να μείνει ακόμη μερικές μέρες», η διοίκηση του πανεπιστημίου επέμενε πως «δεν έχουμε χώρο, είτε στο σπίτι, είτε σε άλλο νοσοκομείο πάρτην».¨

…………..

Μετά από αναζήτηση ωρών , ο πατέρας της βρήκε κλίνη στο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο Işık, στην περιοχή Μπαγτζιλάρ.

………..

Haber.sol.org 7/5/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone