ΚΑΙ ¨ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ” Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΙΝΑΡ

Κείμενο του ιστολόγιου  6/5/2013

 

 

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στον σύλλογο Τσινάρ της Ξάνθης. Οι διαχειριστές του είναι οι ίδιοι με την εφημερίδα Μιλλέτ. Δηλαδή οι κ. Τζεγκίζ Ομέρ, Μπιλάλ Μπουντούρ, κ.α. Είχαμε γράψει πως ο σύλλογος αυτός εκτός από ραδιοφωνικό σταθμό (ομώνυμο) παρέχει και υποτροφίες (στην Τουρκία φυσικά…). Τώρα λοιπόν οργάνωσε και ένα ταξίδι για τους φοιτητές στους οποίους έχει παράσχει υποτροφίες ! Λεφτά υπάρχουν !

Ας δούμε όμως καλύτερα πως το περιγράφει ο ίδιος ο πρωτεργάτης, ο κ. Τζεγκίζ Ομέρ στο facebook :

¨ Συνεχίζεται με επιτυχία το ταξίδι νεολαίας του συλλόγου Τσινάρ στην Κωνσταντινούπολη. Περιδιαβήκαμε το μέγαρο Ντολμαμπαχτσέ, το τζαμί Σουλτάν Αχμέτ, την ιστορική σκεπαστή αγορά, και τα μέγαρα Εμινονού και Γιλντίζ.

Ο πρόεδρος του IRCICA και του BALMED κύριος Χαλίτ Ερέν, υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τους συντοπίτες του στο μέγαρο Γιλντίζ. Τον ευχαριστήσαμε για την φιλοξενία του. Το γεγονός πως επικεφαλής ενός παγκόσμιου οργανισμού βρίσκεται ένας Δυτικοθρακιώτης μας τιμά ιδιαίτερα.¨

Μέσα στην αίθουσα του IRCICA.

O διοικητής του IRCICA (εεεε συγνώμη  ο διευθυντής)    Χαλίτ Ερέν.

Δείτε την στάση των Τζεγκίζ Ομέρ και Μπιλάλ Μπουντούρ την ώρα που μιλά ο Ερέν. Όπως είναι οι υπαξιωματικοί σε μια αναφορά λόχου !

Επίσκεψη σε βιβλιοθήκη.

Όπως βλέπετε λεφτά για τον εκτουρκισμό υπάρχουν πολλά !