ΒΙΝΤΕΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΓΙΑΤΡΩΝ

Δε λεν να τελειώσουν

Βίντεο με την επίθεση ατόμων σε γιατρό που τους έδωσε το νέο του θανάτου της μητέρας τους

Εμφανίστηκε βίντεο από το δημόσιο νοσοκομείο της Ντογουμπαγιαζίτ του νομού Άγρι, στο οποίο ξυλοκοπούνται δύο γιατροί –εκ των οποίων η μία γυναίκα- όταν μετά από μια εγχείριση, ενημερώνουν τους συγγενείς για τον θάνατο της. Οι γιατροί υπέβαλαν μήνυση κατά των συγγενών στην εισαγγελία.

Χτες το βράδυ η 78 ετών Μπεντεβί Ντεμίρ που νοσηλευόταν στην εντατική του δημόσιου νοσοκομείου Γιασάρ Εργιλμάζ, πέθανε. Το νέο για τον θάνατο στους συγγενείς, το έδωσε ο γυναικολόγος Δρ. Οζέρ Μπιργκέ που την είχε εγχειρίσει. Τότε οι συγγενείς έδειραν πρώτα την αναισθησιολόγο Χαλιμέ Ακγιούζ και μετά τον Δρ. Οζέρ Μπιργκέ. Τους γιατρούς τους διέσωσαν οι άντρες ασφαλείας του νοσοκομείου.

Η στιγμή της επίθεσης σε βάρος των γιατρών καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου. Σήμερα οι γιατροί του νοσοκομείου, ως διαμαρτυρία απέχουν από τα καθήκοντα τους, ενώ η Χαλιμέ Ακγιούζ δήλωσε πως ¨Σήμερα υπέστην επίθεση από συγγενείς ασθενούς. Από τα χτυπήματα τραυματίστηκα στο μάτι και στο πρόσωπο. Πήρα βεβαίωση χτυπημάτων και υποβάλαμε μήνυση στην εισαγγελία¨

Οι δε συγγενείς της Μπεντεβί Ντεμίρ δήλωσαν : ¨ Οι γιατροί μας πρόσβαλαν. Υπήρξε μια στιγμιαία οργή. Έριξαν την μητέρα μας από το φορείο. Θα υποβάλουμε μήνυση κατά των γιατρών.

DHA  27/5/2013