ΣΠΡΕΙ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! — ΒΙΝΤΕΟ

H αστυνομία τρελάθηκε : Τώρα έριξαν σπρέι πιπεριού και σε παιδιά ποδοσφαιριστές

Η αστυνομία που τον τελευταίο καιρό επιτίθεται με σπρέι πιπεριού σε όλες τις διαμαρτυρίες, πλέον άρχισε να χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μετά από την επέμβαση με σπρέι πιπεριού σε οπαδούς στον αγώνα Γκαζιάντεπ-Γαλατάσεράι, τώρα έριξαν σπρέι πιπεριού και σε παιδιά ποδοσφαιριστές.

Οι επιθέσεις του ΑΚΡ σε όλες τις διαμαρτυρίες με σπρέι πιπεριού, πεπιεσμένο νερό και κλομπ, πλέον άρχισαν να εμφανίζονται και στις αθλητικές αναμετρήσεις.

Προχτές η αστυνομία κατά την διάρκεια του αγώνα Bursa Yolspor και İkitellispor για το πρωτάθλημα για παιδιά κάτω των 14, επιτέθηκε στα παιδιά με σπρέι πιπεριού.

Σύμφωνα με την είδηση από το πρακτορείο DHA, χτες στα πλαίσια του πρωταθλήματος U-14, συναντήθηκαν στην Κιουτάχεια η Bursa Yolspor και η İkitellispor. Κατά την διάρκεια της παράτασης η Bursa Yolspοr πέρασε μπροστά με 3-1. Οι ποδοσφαιριστές όμως της İkitellispor υποστήριξαν πως το τελευταίο γκολ που δέχτηκαν ήταν με φάουλ. Ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα σε 5 ποδοσφαιριστές και 6 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα έληξε το παιχνίδι σε βάρος της İkitellispor.

Μετά από αυτό και ενώ οι παίχτες της İkitellispor συνέχιζαν τις διαμαρτυρίες τους, μπήκαν μέσα τα ΜΑΤ και επενέβησαν με σπρέι πιπεριού. Η ηγεσία της ομάδας και αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές αντιδρώντας στην επέμβαση της αστυνομίας μπήκαν και αυτοί στο γήπεδο. Αλλά και αυτοί δέχτηκαν την επέμβαση των ΜΑΤ. Μετά από την ένταση που κράτησε επί μακρόν, οι ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

……………

http://haber.sol.org.tr/spor/polis-cigrindan-cikti-simdi-de-cocuk-futbolculara-biber-gazi-siktilar-haberi-72566

Haber.sol.org 7/5/2013