2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ

2,5 χρόνια φυλακή σε άτομο που βίασε σκυλί

2 χρόνια και 6 μήνες φυλακή επιβλήθηκε σε άτομο το οποίο όπως είχε διαπιστωθεί από κτηνίατρους είχε βιάσει σκυλί. Δικαστής : Δυστυχώς σε περιπτώσεις κακής συμπεριφοράς σε ζώα δεν δίνεται μεγαλύτερη ποινή. Για αυτό τιμώρησα έτσι λόγω της κλοπής, και δεν ανέστειλα την ποινή.

Βγήκε η απόφαση σχετικά με το άτομο Σ.Σ. που φέρεται να βίασε σκυλί στο Ατασεχίρ, και οποίος δικάστηκε για ¨κλοπή αντικειμένων που προστατεύονταν με κλειδί¨. Στην δίκη που έγινε στο 31ο Πρωτοδικείο στο Δικαστικό Μέγαρο Ανατολίας, ο Σ.Σ. που αντιμετώπιζε ποινή 3 ετών φυλάκισης δεν ήταν παρών, ενώ μετείχε η ιδιοκτήτρια του σκυλιού, η Τουλίν Παλάι. Ο αστυνομικός Καντίρ Γιουλού που κατέθεσε ως μάρτυρας στην δίκη, επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενώ και άλλοι μάρτυρες εξέφρασαν αυτά που υπέστη το σκυλί.

ΔΙΚΑΣΤΗΣ : ΤΙΜΩΡΗΣΑ ΕΤΣΙ ΛΟΓΩ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΣΤΕΙΛΑ

Ο δικαστής Ταμέρ Ακγκιοκτσέ αφού άκουσε τους μάρτυρες ανακοίνωσε την απόφαση του για ποινή 2,5 ετών χωρίς μάλιστα ανασταλτικό χαρακτήρα. Θεατές που στην πλειοψηφία τους ήταν φιλόζωοι, επικρότησαν την απόφαση χειροκροτώντας όρθιοι. Ο δικαστής είπε πως ήταν μεγάλη τύχη που η μήνυση ήταν και για κλοπή και είπε πως ¨ Δυστυχώς σε περιπτώσεις κακής συμπεριφοράς σε ζώα δεν δίνεται μεγαλύτερη ποινή. Για αυτό τιμώρησα έτσι λόγω της κλοπής, και δεν ανέστειλα την ποινή¨.

¨ΕΝΤΕΛΕΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ¨

Μιλώντας μπροστά στο δικαστικό μέγαρο η ιδιοκτήτρια του σκύλου Τουλίν Παλάι, ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενη για την απόφαση, και είπε : ¨Εντέλει κερδίσαμε. Όλη μου η προσπάθεια ήταν για την Αϊσά. Μακάρι αυτό να αποτελέσει ένα μάθημα, και να μην ξαναζήσουμε τέτοια πράματα¨.

Το παρελθόν του περιστατικού

Το περιστατικό άρχισε τον Ιούλιο του 2011, όταν είδε τον 60 ετών Σ.Σ. να απαγάγει το σκυλί της την Αϊσά. Σύμφωνα με αυτά που ανέφερε η Τουλίν Παλάι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Σ.Σ. επ΄αυτοφόρω.

………………………..

Πρακτορείο Ειδήσεων Ντογάν 25/4/2013