ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ 1η ΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΚΑΡΙΑ

Μέλη της επιτροπής Εθνικής Άμυνας της βουλής, επισκέφτηκαν την 1η Κεντρική Βάση Συντήρησης-Σακάριας.

Τα μέλη της επιτροπής μετά από τις επισκέψεις στην Ναυτική Διοίκηση Γκιόλτζουκ και ναυπηγείων, επισκέφτηκαν την περιοχή Αριφιέ της Σακάριας, όπου τους υποδέχτηκε ο διοικητής του κέντρου συντήρησης συνταγματάρχης Ερτουρούλ Άκαγια.

Η επιτροπή μετά από την ενημέρωση που τους έγινε και ήταν κλειστή προς τον τύπο, επισκέφτηκαν το τμήμα παραγωγής οπτικών και παλετών και τον χώρο δοκιμών.

Τα παραχθέν με εγχώριες δυνατότητες αυτοκινούμενο πυροβόλο Fırtına, παρουσίασε στα μέλη της επιτροπής τις δυνατότητες του και την επιχειρησιακή του ευελιξία, ξεπερνώντας πισίνα γεμάτη νερό και διάφορα εμπόδια. Επίσης επίδειξη μανούβρας και αναρρίχησης έγινε από το άρμα Λέοπαρντ του οποίου η συντήρηση γίνεται εκεί.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ογούζ Καγάν Κιοκσάλ, στην ομιλία του στον χώρο δοκιμών, είπε πως οι εργασίες που γίνονται στις εγκαταστάσεις εκεί είναι υπέροχες και ότι έχουν μαγευτεί. Ο Κιοκσάλ είπε πως δίνουν μεγάλη σημασία στην εθνικοποίηση κάθε δουλειάς και στην συνεχώς μεγαλύτερη χρήση δυνατοτήτων της Τουρκίας .

………………

 

 

 

Εφ. Χουριέτ 30/4/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone