ΜΑΤΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ματς φιλίας από την ελληνική και την τουρκική αστυνομία

Ματς φιλίας διεξήχθη ανάμεσα στην αστυνομία Αδριανούπολης και την αστυνομία Αλεξανδρούπολης. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Αστυνομίας επ΄ευκαιρία της ίδρυσης της Τουρκικής Αστυνομίας, φιλοξενήθηκε την περασμένη εβδομάδα η ομάδα βόλεϊ του Κίρτζαλι Βουλγαρίας, ενώ σήμερα οι καλεσμένοι ήταν από Ελλάδα.

Η επιτροπή της ελληνικής αστυνομίας πέρασε τα σύνορα του Παζάρκουλέ τις πρωινές ώρες και ήρθε στο κλειστό γυμναστήριο Μιμάρ Σινάν. Μετά από σύντομο ζέσταμα των δύο ομάδων, έγινε το ματς φιλίας.

Η ομάδα Αστυνομική Δύναμη που ιδρύθηκε εντός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αδριανούπολης με προπονητή τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Μασούμ Οζτσιτσέκ, έπαιξε καλύτερα απέναντι στην ανταγωνίστρια ομάδα.

Η Αστυνομική Δύναμη ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος νικώντας με σκορ 66-60. Στο ματς φιλίας παρόντες ήταν ο αστυνομικός διευθυντής Τζεμίλ Τζεϊλάν, ο αστυνομικός διευθυντής Αλεξανδρούπολης Τσουκνάδης Ιωακείμ, η Ελληνίδα πρόξενος Αδριανούπολης Κατερίνα Βαρβαρίγου, αστυνομικοί υποδιευθυντές Αδριανούπολης, διευθυντές τμημάτων και πολλοί αστυνομικοί.

……………..

Ο αστυνομικός διευθυντής Αλεξανδρούπολης Τσουκνάδης Ιωακείμ ανέφερε πως αισθάνθηκαν τιμή για την πρόσκληση που τους απεύθυνε η τουρκική αστυνομία και ότι οι αστυνομίες των δύο χωρών έχουν μια πολύ καλή συνεργασία.

Ο Ιωακείμ ανέφερε πως στο θέμα της καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης υπάρχουν κοινές εργασίες και ευχαρίστησε τον αστυνομικό διευθυντή Ανδριανούπολης Τζεμίλ Τζεϊλάν για τις από κοινού εργασίες και για την πρόσκληση.

 Πρακτορείο Ειδήσεων Τζιχάν  8/4/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone