ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ…

Έβγαλε με πένσα δόντια της γυναίκας του

 

Στην Σαμψούντα ο σύζυγος έδειρε την σύζυγο Χαμιντέ Μ. και έβγαλε με πένσα τρία δόντια της

Ο 50 ετών κάτοικος του Βεζίρκιοπρού Σαμψούντας Βεϊσέλ Μ. έδειρε με κλωτσιές και χαστούκια την 55 ετών σύζυγο του Χαμιντέ Μ. και της έβγαλε με πένσα 3 δόντια. Η γυναίκα στο νοσοκομείο είπε πως ¨την κλώτσησε αγελάδα¨ αλλά όταν περιέγραψε αυτά που έγιναν στον γιό της από τον πρώτο της γάμο, ο Βεϊσέλ Μ. συνελήφθη.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Νταριτσαγιαλανί της επαρχίας Βεζίρκιοπρού. Ο Βεϊσέλ Μ. που συνεχώς έδερνε την επί 21 χρόνια σύζυγο του, κατά τον τελευταίο τους καβγά, αφού την έδειρε με κλωτσιές και χαστούκια, της έβγαλε με πένσα τρία κάτω δόντια. Αιμόφυρτη η Χαμιντέ Μ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βεζίρκιοπρού. Κατά την εξέταση διαπιστώθηκαν μώλωπες και σημεία χτυπημάτων σε διάφορα μέρη του σώματος. Η γυναίκα όταν ρωτήθηκε το πώς έγιναν αυτά, είπε πως ¨η αγελάδα κλώτσησε¨, αλλά μετά μίλησε με τον εργαζόμενο στην Άγκυρα γιο της από τον πρώτο της γάμο Χουσείν Ντιλέν, και του περιέγραψε το περιστατικό. Μετά από αυτό ο Ντιλέν ήρθε στην περιοχή και όταν είδε την κατάσταση της μητέρας του, υπέβαλλε μήνυση στην εισαγγελία.

Η Χαμιντέ Μ. καταθέτοντας στην εισαγγελία υποστήριξε πως ο σύζυγος της την έδειρε και πως της έβγαλε τα δόντια με πένσα. Δήλωσε : ¨Με έδειρε με κλωτσιές και χαστούκια, Και παλιότερα συνέχεια με έδερνε. Μου έλεγε μάλιστα «μην πεις τίποτε σε κανέναν, σε σκοτώνω». Και για να μην με δει κανείς δεν έβγαινα έξω. 2 χρόνια πριν από το ξύλο μου έσπασε το χέρι. Αν ρωτούσε κανείς έλεγε πως «την κλώτσησε η αγελάδα». Για να μην με βλέπουν δεν έβγαινα από το σπίτι. Με έδερνε συνέχεια και με απειλούσε πως θα με σκοτώσει. Από τον φόβο μου δεν μπόρεσα σε κανένα να περιγράψω τι γινόταν. Μου ξήλωσε τα δόντια μου με πένσα¨.

Ο Βεϊσέλ Μ, συνελήφθη από την εισαγγελία, διέψευσε τους ισχυρισμούς αυτούς, και είπε πως ¨Δεν την έδειρα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω¨. Του λήφθηκε κατάθεση και μετά αφέθηκε ελεύθερος. Η Χαμιντέ Μ. που κατέθεσε μήνυση εναντίον του, μετά από αίτημα της παραδόθηκε στον γιό της τον Χουσείν Ντιλέν.

Ραντικάλ  16/4/2013

Σχ : Έλα βρε κι αυτή…. Δεν έκανε μια θυσία να σώσει τον γάμο της !  Τι έκανε δηλαδή ο άνθρωπος ;…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone