ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ !

Ραντεβού με τον θάνατο στην στάση

Δύο γυναίκες στο Μάναβγκατ της Αττάλειας την ώρα που περίμεναν στην στάση το όχημα του ξενοδοχείου όπου δούλευαν, δολοφονήθηκαν.

Ο Μουτλού Πολάτ στο Μάναβγκατ της Ατάλλειας, σκότωσε με καραμπίνα τη Σουλέ Σετσίλ Τενγκίρ και την Χιουρέμ Μπαμπαογλάν την ώρα που περίμεναν στην στάση το όχημα του ξενοδοχείου όπου δούλευαν. Μετά ο Πολάτ πυροβόλησε στο στήθος του. Τραυματισμένος βαριά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Χες το πρωί στο Μάναβγκατ, ο 30 ετών εργαζόμενος σε ρεστοράν. Μουτλού Πολάτ, πήγε με το αυτοκίνητο του στην λεωφόρο Αττάλειας. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε με την καραμπίνα του επτά φορές την 37 ετών Σουλέ Σετσίλ Τενγκίρ και την 33 ετών Χιουρέμ Μπαμπαογλάν. Οι γυναίκες κατέρρευσαν τραυματισμένες, ενώ τότε ο Μουτλού Πολάτ πυροβόλησε στο στήθος του. Η Σουλέ Σετσίλ Τενγκίρ πέθανε επιτόπου. Ομάδες πρώτων βοηθειών που κατέφθασαν επιτόπου, μετέφεραν στο νοσοκομείο την Χιουρέμ Μπαμπαογλάν και τον Μουτλού Πολάτ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών η Χιουρέμ Μπαμπαογλάν, δεν έγινε δυνατόν να σωθεί. Ο Μουτλού Πολάτ πρώτα εγχειρίστηκε και μετά μεταφέρθηκε στην εντατική.

Ένα μήνα αργότερα θα παντρευόταν

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σουλέ Σετσίλ και η Χιουρέμ Μπαμπαογλάν δούλευαν στο ίδιο ξενοδοχείο. Η Χιουρέμ Μπαμπαογλάν ένα μήνα αργότερα θα παντρευόταν. Στο ξενοδοχείο η Σουλέ Σετσίλ που είχε διοικητική θέση και ο Μουτλού Πολάτ είχαν δεσμό. Αλλά η σχέση τους τελείωσε πριν λίγο καιρό. Ο Πολάτ μη μπορώντας να χωνέψει τον χωρισμό, συχνά την ενοχλούσε τηλεφωνικά, ενώ πήγε στο ξενοδοχείο και την πίεζε να τα ξαναβρούν.

Καθώς δεν χώριζε τον παράτησε

Ο Μουτλού Πολάτ που εργαζόταν ως διευθυντής σε ρεστοράν στο Κουμκιοϊ, ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά. Λέγεται πως επί μακρόν υποσχόταν στην Σουλέ Σετσίλ πως θα χωρίσει από την γυναίκα του και θα την παντρευτεί. Αλλά η Σουλέ Σετσίλ βλέποντας πως ο Πολάτ δεν χωρίζει από την γυναίκα του, τον παράτησε. Και η Τενγκίρ πριν από λίγο καιρό χώρισε.

 Εφ. Ταράφ 10/4/2013