ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ¨ΦΑΟΥΛ¨ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Παράδειγμα αλληλεγγύης από το χωριό Φιλύρα

Οργανώθηκε σήμερα (21/4/2013) όπως γίνεται κάθε χρόνο, στο χωριό Φιλύρα του νομού Ροδόπης το παραδοσιακό μεβλίτ λόγω της γέννησης του Προφήτη Μωάμεθ.

Το μεβλίτ ένωσε τον κόσμο της περιοχής. Στην εκδήλωση μετείχαν ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο υποπρόξενος της T.C. Αντνάν Οζτούρκ, ο αντιπεριφερειάρχης Ερτζάν Χουσείν, ο διευθυντής του μειονοτικού λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ Τουνάλπ Μεχμέτ, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ¨Κοινωνικό Κίνημα¨ Σααντετίν Σακίρ Χουσείν, ο επικεφαλής της νομαρχιακής οργάνωσης Ροδόπης της Ν.Δ. Ναλμπάντης και ομογενείς από τα γύρω χωριά.

………………..

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 21/4/2013

 Σχ: Ο κ. Ναλμπάντης μαθαίνουμε πως είχε ενοχληθεί όταν δημοσιεύτηκε  φωτογραφία του με τον Τούρκο υπουργό Μουεζίνογλου τον οποίο επισκέφτηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Κομοτηνή μέσα στο προξενείο, λέγοντας πως επρόκειτο για συμμαθητή του.

 Τώρα λοιπόν αναρωτιόμαστε γιατί πήγε εκεί ; Δεν ήξερε ότι η εκδήλωση διοργανωνόταν από τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ ; Δεν ήξερε, δεν ρώταγε ; Η παρουσία του εκεί δεν αποτελεί έμμεση αναγνώριση του ψευδομουφτή από την Ν. Δ. ;

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone