ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΑ ΙΨΑΛΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Σημαντική εκδήλωση Χαρμόσυνης Γέννησης από την μουφτεία Ιψάλων

Στις 17/4/2013 στην εκδήλωση που οργάνωσε η μουφτεία Ιψάλων για την Χαρμόσυνη Γέννηση 2013 στο κλειστό γυμναστήριο, μετείχαν περίπου 200 άτομα από την Δυτική Θράκη που πήγαν εκεί με τρία λεωφορεία και ιδιωτικά οχήματα.

Το πρόγραμμα άρχισε με εισαγωγή από Κοράνια και τριαντάφυλλα, και μετά από την ανάγνωση hilye-i şerifin, η εκδήλωση συνεχίστηκε με πάνελ στο οποίο μετείχαν ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, και ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης …………

………………..

 

 

Ιστοσελίδα του ψευδομουφτή Κομοτηνής  18/7/2013

Σχ : Αντί σχολίων γράφουμε το τι δήλωσε μεταξύ άλλων εκεί ο ψευδομουφτής. Το βρήκαμε από την κρατική ιστοσελίδα ipsala.gov.tr :

Στην Δυτική Θράκη 320 τζαμιά και 150 χιλιάδες άνθρωποι εργάζονται για την συντήρηση της γλώσσας και της θρησκείας τους. Σας καλούμε στην Δυτική Θράκη. Επειδή είμαστε μειονότητα δίνουμε μεγάλη σημασία στην θρησκεία μας. Προσπαθούμε να ζούμε όπως μας άφησαν οι Οθωμανοί. Εργαζόμαστε ώστε να βιώνουμε τον τουρκισμό μας και τον μουσουλμανισμό μας. Ο αριθμός αυτών που στην Δυτική Θράκης διαβάζουν από το αρχικό κείμενο το Κοράνιο, είναι 70-75%. Την κατάρτηση κατήχησης ο κόσμος μας την έχει σε ποσοστό 99,9%. Σε κάθε σπίτι υπάρχει και ένας απόφοιτος πανεπιστημίου. Διότι εμείς ξέρουμε πως η πρώτη εντολή του Ισλάμ είναι το ¨διάβαζε¨.