¨ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ¨….

Χασάν Τζεμάλ : Ευτυχώς υπάρχει και η διαδικτυακή δημοσιογραφία, θα μπορέσω να γράψω ελεύθερα τις απόψεις μου

Ο Χασάν Τζεμάλ που βγήκε για μια ακόμη φορά στους δρόμους : Θα συγκεντρώσω από τα ΝΑ όλες τις απόψεις σχετικά με την διαδικασία ειρήνευσης και θα επιχειρήσω να τις αποδώσω στο Τ24.

Ο παλιός δημοσιογράφος Χασάν Τζεμάλ, ο οποίος από αύριο αρχίζει μια σειρά από συνεντεύξεις με τίτλο ¨ΝΑ Σημειώσεις στην διαδικασία ειρήνευσης¨ που θα δημοσιεύονται στην Τ24, μίλησε για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα τότε που έκλεισαν την στήλη του στην εφημερίδα Μιλλιέτ.

…………..

Ο Χασάν Τζεμάλ δήλωσε τα εξής :

¨Όλοι πρέπει να συμβάλουν¨

Η Τουρκία περνά μια πολύ κρίσιμη περίοδο. Είναι αυτή η περίοδο στην οποία η Τουρκία άρχισε να αναζητά ειρήνευση στο πλέον φλέγον και μεγαλύτερο θέμα.

Πιστεύω πως όλοι πρέπει να συμβάλουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και ως δημοσιογράφος που παρατηρεί εδώ και πολλά χρόνια το ΠΚΚ, άρχισα εδώ και κάποιο διάστημα να μην μπορώ να γράψω για το πλέον φλέγον θέμα, το κουρδικό.

Και τώρα μετά από μεγάλο διάστημα, βγαίνω ξανά στον δρόμο προς αναζήτηση της ειρήνης. Μετά από το Κάντιλ όπου πήγα, θα αρχίσω να γυρνάω στα ΝΑ και τις παρατηρήσεις μου θα τις γράφω στο Τ24.

¨Ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο, ευτυχώς που υπάρχει η διαδικτυακή δημοσιογραφία¨

Θέλω να δηλώσω το εξής : Ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο. Διότι έχω την δυνατότητα να μπορώ να γράφω εκεί, και να περιγράφω τις σχετικές με την διαδικασία επίλυσης απόψεις μου. Αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα. Και αν θέλετε τη αλήθεια δηλώνω πως « Ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο, ευτυχώς που υπάρχει η διαδικτυακή δημοσιογραφία».

Ως δημοσιογράφος στο θέμα της αναζήτησης της ειρήνης θα δωσω βάση στο τι σκέφτονται οι άνθρωποι στον δρόμο, στο Ντιγιαρμπακίρ, στο Σιρνάκ, στην Τζίζρε, στο Ουλούντερε, στο Βιρανσεχίρ, στο Κιζίλτεπέ, στο Σέμντινλι, και στην Γιουξέκοβα και να πάρω τον σφυγμό τους.

…………….

T24 14/4/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone