ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΑ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ;

Αδύνατο όσο και να στεγνώσει η Μεσόγειος

Ο πρόεδρος του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχσελί δήλωσε πως ¨Το να εγκαταλείψει τα όπλα το ΠΚΚ είναι τόσο αδύνατο όσο και το να στεγνώσει η Μεσόγειος¨.

Ο Μπατσελί μίλησε σε πολίτες στην επαρχία Ακσού. Ο Μπαχτσελί ανέφερε πως πλησιάζουν οι τοπικές εκλογές, οι οποίες όπως είπε έχουν σημασία από την σκοπιά των εθνικών αξιών.

Ο Μπαχτσελί περιέγραψε πως με τις εκλογές ένα έθνος καθορίζει το μέλλον του, την γραμμή ύπαρξης του, την ασφάλεια, την ταυτότητα και τις μελλοντικές του ελπίδες και πρόσθεσε : ¨ Σε αυτές τις εκλογές είτε θα ολοκληρωθεί και στα εναπομείναντα η καταστροφή του ΑΚΡ, είτε πλέον θα ειπωθεί ένα ¨φτάνει¨ στην καταστροφή, και θα παρεμποδιστεί η κατάρρευση¨.

…………..

Ο Μπαχτσελί ανέφερε πως ο πρωθυπουργός Ερντογάν που μέχρι χτες μιλούσε για ¨σιωπητήριο όπλων¨ , σήμερα ζητά εγκατάλειψη των όπλων και είπε πως ¨Το να εγκαταλείψει τα όπλα το ΠΚΚ είναι τόσο αδύνατο όσο και το να στεγνώσει η Μεσόγειος¨

Ο Μπαχτσελί ανέφερε πως αυτοί που βγαίνουν από τα σύνορα σήμερα, μπορεί αύριο να επανέλθουν και να συνεχίσουν τις επιθέσεις τους.

………………

Πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού 31/3/2013

Σχ : Αυτό βέβαια που δεν ανέφερε -σε αυτή την περίπτωση τουλάχιστον- ο Μπαχτσελί είναι το τι προτείνει ο ίδιος. Παλιότερα μιλούσε για ¨ισοπέδωση του όρους Κάντιλ¨ !  Τι ωραία και άνετα μιλά για πόλεμο κάποιος μέσα από κλιματιζόμενο χώρο…  

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone