ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ DEB (ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ) ΣΤΗΝ ΜΙΛΛΕΤ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ) !

Ο πρόεδρος μας επισκέφτηκε τον σύλλογο Τσινάρ και την εφημερίδα Μιλλέτ

Στις 18 Απριλίου ο πρόεδρος Μεχμέτ Αλή Τσαβούς και η ομάδα του επισκέφτηκε τον σύλλογο Τσιναρ και την εφημερίδα Μιλλέτ

Τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Τσινάρ και Διευθυντής Έκδοσης της Μιλλέτ Τζεγκίζ Ομέρ, ο συντονιστής έκδοσης της Μιλλέτ Μπιλάλ Μπουντούρ, η αντιπρόεδρος Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν, ο Γενικός Γραματέας Φεϊζουλάχ Χασάνκαγιά και το μέλος του Δ.Σ. Αμπντουλλάχ Τσολάκ.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκε και ο Αϊντίν Αχμέτ-σύμβουλος του προέδρου του DEB. Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς είπε ότι είναι απαράδεκτη η άδικη δίκη και οι άδικες ποινές σε βάρος της Μιλλέτ είναι απαράδεκτες, και ότι η φίμωση της Μιλλέτ ισοδυναμεί με φίμωση τη φωνής της μειονότητας. Ανέφερε πως πραγματοποίησε αυτήν την επίσκεψη θέλοντας να δείξει πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε αυτούς τους εκλεκτούς φορείς που υπηρετούνε τον αγώνα της μειονότητας. Επίσης ενημέρωσε για τις κομματικές εργασίες.

Ο πρόεδρος του Τσινάρ Τζεγκίζ Ομέρ είπε πως θα συνεχίσει τον σωστό δρόμο που ξέρει, και θα συνεχίσει να είναι η φωνή της μειονότητας. Ανέφερε πως η μειονότητα είναι ένα με τον τύπο της και με το κόμμα της, και ότι όταν κινείται μέσα σε αυτήν την ενότητα δεν υπάρχει στόχος που δεν μπορεί να επιτευχθεί. Στο τέλος της συνομιλίας που διεξήχθη σε θερμό περιβάλλον ο πρόεδρος Τζεγκίζ Ομέρ, προς ανάμνηση της μέρας χάρισε στον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς το βιβλίο του καθηγητή Ιλκέρ Αλπ ¨Τούρκοι Πομάκοι (Κουμάνοι-Κιπτσάκοι)¨.

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 19-4-2013