ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΤΣΕΚ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΤΣΕΚ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Θερμή υποδοχή , φιλικές συζητήσεις και φωτογραφίες πλαισίωσαν την επίσκεψη της τουρκικής κοινοβουλευτικής αποστολής στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του προέδρου της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας Τζεμίλ Τσιτσέκ και της κοινοβουλευτικής ομάδας στην Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Το επίσημο πρόγραμμα του προέδρου της βουλής και της μετ΄αυτού αντιπροσωπείας στο Σαράγιεβο ξεκίνησε με την περιήγηση τους στην Γκαλερί Μνήμης της Σρεμπρένιτσα με συνέχεια την επίσκεψη και κατάθεση στεφανιού στο τάφο του πρώτου προέδρου της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Άλια Ιζετμπέγκοβιτς.

Ο επόμενος σταθμός της τουρκικής κοινοβουλευτικής αποστολής ήταν η ιστορική αγορά Μπαστσαρσί όπου ο πρόεδρος της βουλής βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει με τους Βόσνιους πολίτες και να βγει πολλές φωτογραφίες

Η τουρκική στρατιωτική μονάδα που λειτουργεί εντός της δομής της EUFOR «Ευρωπαϊκή Ειρηνευτική Δύναμης» αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της επίσκεψης της τουρκικής κοινοβουλευτικής αποστολής , Ο πρόεδρος Τζεμίλ Τσιτσέκ ευχαρίστησε τους στρατιώτες για την συμβολή τους στην ειρήνη, συζήτησε μαζί τους, και η αυλαία της επίσκεψης έκλεισε με την οικογενειακή φωτογραφία της στρατιωτικής μονάδας.

 TRT 17/4/2013