Η ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Η Αρτεμισία 2.500 χρόνια αργότερα, επιστρέφει στο Αιγαίο

Η ταινία ¨300, η άνοδος μιας αυτοκρατορίας¨ που αποτελεί συνέχεια της ταινίας ¨300¨ που στην Τουρκία όπως και σε όλο τον κόσμο την είδαν πολλοί θεατές , θα γυριστεί στα ελληνικά νησιά και στις ακτές του Μπόντρουμ.

Με αυτό τον τρόπο η πρώτη γυναίκα ναύαρχος ¨βασίλισσα Αρτεμισία¨, 2.500 χρόνια αργότερα επιστρέφει στο Αιγαίο, με την παγκοσμίως γνωστή αστέρα του κινηματογράφου των Γάλλων Εύα Γκριν να την υποδύεται.

Αναφέρεται πως η ταινία αυτή που αποτελεί συνέχεια των ¨300¨, την σκηνοθεσία της έχει ο Νομά Μονρό, και αρχικά είχε οριστεί ως ¨300 η μάχη της Αρτεμισίας¨ για να αλλάξει σε ¨300, η άνοδος μιας αυτοκρατορίας¨, σημαντικά τμήματα της θα γυριστούνε στο Αιγαίο. Ο Ροντρίγκο Σαντόρο που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στους ¨300¨, αναφέρεται πως θα είναι πάλι πρωταγωνιστής στον ρόλο του θεού-βασιλιά Ξέρξη. Την βασίλισσα Αρτεμισία που 2.500 χρόνια πριν την εποχή της Αλικαρνασσού ήταν η πρώτη γυναίκα ναύαρχος της ιστορίας, όντας μάλιστα αδελφή και σύζυγος του βασιλιά Μαύσωλου, την ζωντανεύει η παγκοσμίως γνωστή 33 ετών Εύα Γκριν.

Η ταινία πραγματεύεται την νίκη στην Σαλαμίνα και το πάθος του Ξέρξη για την Αρτεμισία. Τμήμα των γυρισμάτων της που συνεχίζονται 4 χρόνια τώρα, θα γίνουν τον Μάιο και τον Ιούνιο σε νησιά του Ν. Αιγαίου της Ελλάδας και σε ακτές του Μπόντρουμ (Αλικαρνασός) , για αυτό και από τώρα άρχισαν οι εργασίες. Έγινε γνωστό πως μεγάλα ονόματα της ταινίας ήρθαν στο Μπόντρουμ, συμφώνησαν με Αμερικανό φωτογράφο που ζει στην περιοχή και ερεύνησαν την περιοχή. Αναφέρεται πως στους επόμενους μήνες Η Εύα Γκριν και ο Ροντρίγκο Σαντόρο μέσω Μυκόνου θα πάνε σε Λέρο και Μυτιλήνη, και από εκεί θα περάσουν στο Μπόντρουμ, ενώ οι εργασίες για την ταινία κρατούνται μυστικές.

Στην ταινία δίπλα στους Εύα Γκριν και Ροντρίγκο Σαντόρο, παίζουν γνωστά ονόματα όπως οι Σάλιβαν Στέϊπλετον και Τζέιμι Μπλάκλεϊ, ενώ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 2/8/2013

Πρακτορείο Ειδήσεων Ντογάν 31/3/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone