ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΤΤΑΛΕΙΑ…

Επίθεση με καραμπίνα σε νέα γυναίκα σε ζαχαροπλαστείο

Ο 28 ετών Γελίζ Τεκ δολοφονήθηκε όταν την ώρα που καθόταν σε εξωτερικό χώρο ζαχαροπλαστείου στην Αττάλεια, νέος μοτοσικλετιστής με κράνος στο κεφάλι, κατέβηκε και την πυροβόλησε με καραμπίνα.

Ο άντρας μοτοσικλετιστής του οποίου τα στοιχεία ταυτότητας δεν εντοπίστηκαν, φορώντας κράνος πλησίασε τη Γελίζ Τεκ που την ώρα εκείνη καθόταν με φίλους της σε ζαχαροπλαστείο επί της λεωφόρου Δημοκρατίας στο Μάναβγκατ. Ο μοτοσικλετιστής έβγαλε την καραμπίνα, και αφού πυροβόλησε την Τεκ μπροστά στα μάτια των φίλων της, έφυγε γρήγορα από το χώρο του περιστατικού.

Από την επίθεση η Γελίζ Τεκ τραυματίσθηκε, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την ομάδα 112 που κατέφθασε, και ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μάναβγκατ.

Εκεί η πτυχιούχος κλασσικής Αρχαιολογίας από το πανεπιστήμιο του Παμούκαλε και εργαζόμενη ως υπάλληλος γραφείου σε ξενοδοχείο στο Οκουρτζαλάρ Γιλίζ Τεκ, παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.

Δεν έγινε γνωστό για ποιο λόγο συνέβη η επίθεση. Η σωρός της μετά από την εξέταση από την εισαγγελία, στάλθηκε στην ιατροδικαστική Αττάλειας για νεκροψία

Αστυνομία και στρατοχωροφυλακή άρχισαν μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Εφ. Ραντικάλ 4/4/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone