ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ ΔΙΚΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΙΛΛΕΤ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ

Στις 22 Μαρτίου η δίκη των εφημερίδων Μιλλέτ και Γκιουντέμ με την Νικοπούλου

Στις 22 Μαρτίου θα εκδικαστεί στο εφετείο Κομοτηνής η δίκη των εφημερίδων Μιλλέτ και Γκιουντέμ, μετά από τις αγωγές ενός εκατομμυρίου ευρώ που είχε υποβάλλει σε βάρος των εφημερίδων Μιλλέτ , Γκιουντέμ και Μπιρλίκ λόγω δημοσιευμάτων τους, η Χαρά Νικοπούλου που υπηρετούσε παλιότερα στο χωριό Μεγάλο Δέρειο.

Όπως είναι γνωστό η Χαρά Νικοπούλου είχε υποβάλλει αγωγές ενός εκατομμυρίου ευρώ στις εφημερίδες Μιλλέτ , Γκιουντέμ και Μπιρλίκ, και ενώ η Μπιρλίκ διασώθηκε ζητώντας συγγνώμη, οι Γκιουντέμ και Μιλλέτ τιμωρήθηκαν με ποινές πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ, και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί μπλοκαρίστηκαν.

Επίσης η Χαρα Νικοπούλου υπέβαλε νέα μήνυση σε βάρος των Αμπντουραχίμ Κουρού και Χιλμί Κουρού που κατέθεσαν υπέρ της Μιλλέτ, αλλά και νέα αγωγή σε βάρος της Μιλλέτ, με την οποία ζητά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Στην νέα αυτή αγωγή η Νικοπούλου ισχυρίζεται πως οι Αμπντουραχίμ Κουρού και Χιλμί Κουρού ψευδομαρτύρησαν και ότι η εφημερίδα Μιλλέτ ήταν ο ηθικός αυτουργός σε αυτό.

Στην δίκη που θα γίνει στο εφετείο στις 22 Μαρτίου, αναμένεται να μετάσχουν οι πρόεδροι της ABTTF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης), του FUEN και από την γενική γραμματεία του SEEMO.

Εφ. Μιλλέτ 15/3/2013

Σχ : Μερικές παρατηρήσεις

Η Χαρά τους είχε προτείνει να ζητήσουν εγγράφως συγγνώμη αλλά ενώ η Μπιρλίκ είχε δεχτεί , οι άλλες δύο αρνήθηκαν.

 Οι περιβόητοι λογαριασμοί που πάγωσαν δεν είχαν σχεδόν τίποτε.

 Ο κ. Αμπντουραχίμ Κουρού μαθαίνουμε πως προωθείται από το τουρκικό προξενείο για ψευδομουφτής Έβρου. Είδατε βρε ; Ο άνθρωπος ¨κόλλησε τα ένσημα στον τουρκισμό¨ και αμοίβεται !

Μαθαίνουμε επίσης πως ο Ιλμή Κουρού πηγαινοέρχεται στην Θεσσαλονίκη όπου λειτουργεί σαν ιμάμης σε τζαμί που έχει στηθεί εκεί. Τα ¨άσπρα¨  ποιός τα βάζει άραγε για αυτή την δουλειά ;