ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο…ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Επανήλθε στα καθήκοντα του ο διευθυντής που είχε δηλώσει ¨Να εξαφανιστούν τα βλαβερά για την πατρίδα παιδιά¨

Ο διευθυντής που είχε τεθεί σε αργία επειδή σε συνέδριο στο Ερζερούμ είχε δηλώσει ¨Στην αστυνομία να λαμβάνονται δείγματα αίματος και να σχηματιστεί γονιδιακός χάρτης. Μετά την γέννηση των παιδιών ναν γίνονται αναλύσεις. Εάν είναι βλαβερά για την πατρίδα και το έθνος, να εξαφανίζονται πριν περπατήσουν¨ , αθωώθηκε και επέστρεψε στα καθήκοντα του.

Σύμφωνα με την είδηση της Νουρσικά Κεσκίν από το DHA, πέρσι στις 20 Φεβρουαρίου σε συνέδριο που είχε διοργανωθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Γιακουτιέ , ο Μουσταφά Αϊντίν-διευθυντής του σχολείου Ντουμλούπινάρ είχε δηλώσει : ¨¨Στην αστυνομία να λαμβάνονται δείγματα αίματος και να σχηματιστεί γονιδιακός χάρτης. Μετά την γέννηση των παιδιών να γίνονται αναλύσεις. Εάν είναι βλαβερά για την πατρίδα και το έθνος, να εξαφανίζονται πριν περπατήσουν¨

Μετά από τον θόρυβο που προκλήθηκε στα ΜΜΕ από τις δηλώσεις του, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ αντιμετώπισε και ποινή από 6 μήνες ως 1 χρόνο φυλάκισης για ¨ εξευτελισμό τμήματος του λαού λόγω διαφορετικής κοινωνικής τάξης¨. Στην εκδίκαση της υπόθεσης του, ζήτησε συγγνώμη από όλα τα παιδιά και το δικαστήριο τον αθώωσε. Η δικαστική απόφαση εγκρίθηκε και από το Ανώτατο Δικαστήριο και ο Μουσταφά Αϊντίν επέστρεψε ξανά στην εκπαίδευση ως διευθυντής στο δημοτικό σχολείο Ενβέρ Πασά .

………….

Haber.sol.org  16/3/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone