ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ…

Μέλος τοπικής ηγεσίας του ΑΚΡ συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Ερντογάν μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα δήλωνε ¨Αναρωτιέμαι τι πίνουν αυτοί στο CHP¨, διοικητικό στέλεχος του κόμματος συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών.

Ο Χακάν Γκιουζάρ στέλεχος της ηγεσίας του ΑΚΡ στην πόλη Μπογαζλιάν του νομού Γιόζγκατ, συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δίωξη Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Γιόζγκατ, με δικαστική απόφαση υπέκλεψε συνομιλίες κάποιων ατόμων που τους υποψιαζόταν για εμπόριο ναρκωτικών. Στα πλαίσια αυτά υπέκλεψε και συνομιλίες του Γκιουζάρ που επί δύο θητείες είναι στην τοπική ηγεσία του ΑΚΡ-Μπογαζλιάν. Εντοπίστηκε λοιπόν πως αυτός μαζί με άλλα 7 άτομα συνεργάζονταν σε εμπόριο ναρκωτικών, και για αυτό προφυλακίστηκαν στις φυλακές του Μπογαζλιάν. Ο ίδιος ο Γκιουζιάρ αρνήθηκε πως πουλούσε ναρκωτικά και είπε πως είναι χρήστης.

………………

Το 2010 ο Μεχμέτ Ερντογάν ανιψιός του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε συλληφθεί με 50 κιλά ναρκωτικά, αλλά μετά από ένα χρόνο αποφυλακίστηκε δηλώνοντας πως είναι ο ίδιος χρήστης.

Haber.sol.org 19/3/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone