ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΛΛΑ…

O φονιάς δεν έγινε δυνατόν να απομακρυνθεί

O φονιάς δεν έγινε δυνατόν να απομακρυνθεί

Ο σύζυγος στον οποίο είχε επιβληθεί δικαστική ποινή απομάκρυνσης από την οικογένεια του, σκότωσε με κυνηγετικό όπλο την γυναίκα του, μπροστά στα μάτια των τεσσάρων παιδιών τους.

Στην Άγκυρα άντρας στον οποίο το δικαστήριο του είχε επιβάλλει ποινή απομάκρυνσης από την οικία του, τελικά σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών του την γυναίκα του.

Το περιστατικό συνέβη σε παράπηγμα στην συνοικία Γενίμαχαλλέ προχτές. Την ώρα που κοιμόταν τα παιδιά του, ο Γιλμάζ Γιαβούζ ήρθε με το όπλο και άρχισε να μαλώνει με την σύζυγο του Γκιουλσέν Γιαβούζ. Από τον καβγά ξύπνησαν και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, εκ των οποίων το μεγαλύτερο είναι 17 και το μικρότερο 6. Κατά την διάρκεια του καβγά ο Γιλμάζ Γιαβούζ πυροβόλησε την γυναίκα του. Η 34 ετών γυναίκα χτυπημένη βαριά στο κεφάλι πέθανε επιτόπου, ενώ ο άντρας της έφυγε.

Γείτονες που άκουσαν τον ήχο του όπλου ενημέρωσαν αστυνομία και ασθενοφόρο. Η μονάδα υγείας που ήρθε εντόπισε πως η γυναίκα είχε ήδη πεθάνει. Οι Γείτονες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα παιδιά που είχαν πνιγεί στο δάκρυ από το σοκ του περιστατικού. Αναφέρθηκε πως το ζευγάρι είχε επί πολύ καιρό οικονομικά προβλήματα και ότι συνεχώς καβγάδιζαν. Επίσης έγινε γνωστό πως ο Γιλμάζ Γιαβούζ ήταν άνεργος, ενώ η Γκιουλσέν Γιαβούζ για να βοηθήσει τα παιδιά της δούλευε σε ένα ζαχαροπλαστείο.

Εφ. Ταράφ 25/3/2013