ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Αναφέρθηκε πως στρατιώτης σκότωσε συνάδελφο του και μετά αυτοκτόνησε !

Στρατιώτης που υπηρετούσε στο νομό Χακκάρι σκότωσε με το όπλο του συνάδελφο του στρατιώτη και μετά αυτοκτόνησε

Σε καβγά που ξέσπασε μεταξύ δύο στρατιωτών της Ταξιαρχίας Ορεινών Ειδικών Δυνάμεων νομού Χακκάρι, ο στρατιώτης Ραμαζάν Αλτάι σκότωσε με το όπλο του τον συνάδελφο του Αχμέτ Ντεμίρ και μετά αυτοκτόνησε, ενώ ως αιτία του καβγά αναφέρεται πως ήταν λογομαχία περί ¨παλιού και νέου στρατιώτη¨.

Σύμφωνα με την είδηση της Μιλλιέτ, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα γύρω στις 17.00 στην Ταξιαρχία Ορεινών Ειδικών Δυνάμεων νομού Χακκάρι. Αναφέρεται πως η λογομαχία μεταξύ στρατιωτών μετατράπηκε σε καβγά, και τότε ο στρατιώτης Αχμέτ Ντεμίρ έσφιξε τον λαιμό του ¨νεότερου¨ στρατιώτη Ραμαζάν Αλτάι. Τότε εκείνος πήρε το όπλο του που ήταν δίπλα, το έστρεψε στον Ντεμίρ και τράβηξε την σκανδάλη. Ο στρατιώτης Ντεμίρ πέθανε επιτόπου από την σφαίρα που τον βρήκε στο στήθος. Ο Αλτάι έκλεισε την πόρτα της σκοπιάς και άρχισε να περιμένει. Όταν ακούστηκε ο ήχος του πυροβολισμού, έτρεξαν επιτόπου στρατιωτικοί και κάλεσαν ασθενοφόρο. Οι αξιωματικοί προσπάθησαν να πείσουν τον Ραμαζάν Αλτάι, αλλά αυτός στρέφοντας το όπλο κατά πάνω τους ζήτησε να μην πλησιάσει κανείς

Ακολούθως πήρε το όπλο του, το έστρεψε στον εαυτό του και τράβηξε την σκανδάλη. Δέχτηκε αλλεπάλληλα τρεις σφαίρες και κατέρρευσε μέσα στα αίματα. Αμέσως πήγαν ομάδα πρώτων βοηθειών, που διαπίστωσε απλά τον θάνατο του.

 T24 4/3/2013

Σχ : Να σημειώσουμε πως το στρατόπεδο βρίσκεται σε κουρδική περιοχή, με ότι αυτό σημαίνει για το ψυχολογικό φορτίο των στρατιωτών που υπηρετούν εκεί.