ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΛΝΤΙΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

 Το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο θα πρέπει να δοθεί σε όλη την Κύπρο, σε όλο τον λαό της Κύπρου, είπε ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων

Σε δηλώσεις για το πετρέλαιο που θα εξορυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο προέβη από την Καισάρια ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Tανέρ Γιλντίζ.

Ο Γιλντίζ είπε ότι θα πρέπει να δοθεί σε όλο το λαό της Κύπρου το πετρέλαιο που θα εξορυχθεί.

«Εμείς δηλώνουμε πάντα ότι ένα θέμα που αφορά οποιαδήποτε κίνηση της Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο, που αντίκειται στο διεθνές δίκαιο, και η οποία στρέφεται στο φυσικό αέριο ή στο πετρέλαιο, θα καταστεί λογική μόνο στην περίπτωση που δοθεί σε όλη την Κύπρο, σε όλο τον λαό της Κύπρου. Κάθε άλλη λύση πέρα από αυτήν θα προκαλέσει την αντίρρηση μας.»

Ο Tανέρ Γιλντίζ σημείωσε επίσης τα εξής:

«Θέλω να δώσω ένα παράδειγμα από μια ρωμαίικη παροιμία. Αν η πέτρα πέσει πάνω στο αβγό, αλίμονο στ’ αβγό. Αν το αβγό πέσει πάνω στην πέτρα, αλίμονο στ’ αβγό. Γι’ αυτό εμείς προσπαθούμε πάντα να βρισκόμαστε στο σωστό μέρος, προσπαθούμε πάντα να μένουμε στο σωστό μέρος.»

TRT 31/3/2013

Σχ : Όπα ! Και έμμεση απειλή ο Μογγόλος ! Α συγγνώμη παραφέρθηκα, είμαστε φίλοι τώρα. Εξ ου και το Ανώτατο Συμβούλιο Στρατηγικής Συνεργασίας κ.λ.π.  

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone