Ο ΑΝΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΙΛΛΙΕΤ !

Δημοσίευση ¨άνετου¨ χάρτη από την εφημερίδα Μιλλιέτ

 Τα τουρκικά ΜΜΕ που είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα σχετικά με τους χάρτες που δημοσιεύονται εντός και εκτός Τουρκίας, μετά από την επιστολή του Οτζαλάν, με άνεση άρχισαν να δημοσιεύουν χάρτες της Μεγάλης Τουρκίας¨ που περιλαμβάνουν εδάφη της Συρίας και του Ιράκ.

Τα τουρκικά ΜΜΕ που για χρόνια πολλά ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητα όταν εντός ή εκτός Τουρκίας δημοσιεύονταν χάρτες που περιλάμβαναν ¨Κουρδιστάν¨ ή ¨Αρμενία¨, με την Τουρκία να φαίνεται διαιρεμένη, τώρα δημοσιεύουν άνετα χάρτες της ¨Μεγάλης Τουρκίας¨.

Η εφημερίδα Μιλλιέτ που δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως φέρεται και πολύ υπεύθυνα στα θέματα του ΠΚΚ και του κουρδικού θέματος, αφού μετέδωσε ζωντανά τον εορτασμό του Νεβρόζ στο Ντιγιαρμπακίρ, τώρα δημοσίευσε άρθρο της Μπουρτζού Ονάλ με τίτλο ¨Διεύρυνση ή αλληλεγγύη¨ που δείχνει χάρτη της Τουρκίας που έχει μέσα της όλη την Κύπρο και τμήματα της Συρίας και του Ιράκ.

………………

Haber.sol.org 23/3/2013

Σχ : Όπως βλέπουμε ο ¨άνετος¨ αυτός χάρτης περιλαμβάνει επίσης το1/3 της Βουλγαρίας, την Αν. Μακεδονία και Θράκη, τα μισά νησιά του Αιγαίου, την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη ! Και υπόψη ότι η Μιλλιέτ εκδίδεται από τον Ερντογάν Ντεμιρορέν, που είναι ιδιαίτερα φίλα κείμενος στον Τούρκο πρωθυπουργό. Δεν είναι δηλαδή μια τυχαία περιθωριακή εφημερίδα.

Αλλά γιατί να νοιαστούν οι Έλληνες ; Η Μύκονος να είναι καλά ! Ντιριντάχτες τσιφτετέλληνες…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone