ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΜΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Aνανεώθηκε η εμπιστοσύνη στον Κοράι Χασάν

Ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη προς τον πρόεδρο της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB) Κοράι Χασάν. Αυξημένη ήταν η συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου στην αίθουσα της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής. Μεταξύ των μετεχόντων ήταν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο αντιπεριφερειάρχης Ερτζάν Χουσείν, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Mουσταφά Αλή Τσαβούς, η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, καθώς και πρόεδροι και στελέχη άλλων συλλόγων.

Την προεδρία της συνέλευσης είχε ο επίτιμος πρόεδρος της GTGB Αρίφ Χουσείνογλου και γραμματεία ήταν η Σεμρά Χουσείν και ο Ομέρ Τοπούρογλου, ενώ στην διάρκεια της συνέλευσης ο πρόεδρος Κοράι Χασάν παρέσχε πολλές πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου στο διάστημα 2011-2012. 

Μετά από το στάδιο των απόψεων και των προτάσεων έγινε η ψηφοφορία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που έγινε ψήφισαν 142 άτομα. Εξ αυτών έγκυρα ήταν τα 140 και άκυρα τα 2.

Πριν από την διαδικασία της εκλογής ο πρόεδρος Κοράι Χασάν απένειμε πλακέτα στον επίτιμο πρόεδρο και σε παλαιότερους προέδρου του συλλόγου.

Η διανομή των ψήφων στους υποψήφιους ήταν ως εξής :

Διοικητικό Συμβούλιο

Κοράι Χασάν 133, Τζαχίτ Χαλίλ 126, Χακάν Χαλίλ Τεφίκ 108, Μουμίν Αλή 108, Μπουρχάν Χασάν 99, Οζτζάν Χουσείν Νουρί 93, Τανέρ Σαλίχ 92

…………….

 

Εφ. Μπιρλίκ 24/3/2013